De voordelen van een Quooker

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wellicht heb jij een Quooker thuis, ken je iemand die er één heeft of ben je erover aan het nadenken om er een aan te schaffen. Een Quooker in huis heeft enorm veel voordelen en maakt je dagelijkse handelingen eenvoudiger. En wees eens eerlijk… gemak is toch wel erg prettig. Daarnaast is het ook echt een eyecatcher in de keuken, dus ik vertel je er graag meer over. 

#1. De hele dag door gemak

De hele dag door zijn wij best veel thuis. Helemaal nu, werken we meer thuis dan ooit! Dat heeft veel voordelen. Denk maar eens de heerlijke lunch die jij voor jezelf kan maken in de middag ;-). Je zult versteld staan hoe vaak jij op een dag kokend water nodig hebt. Een kopje koffie? Thee? Een gekookt eitje? Noem het maar op (en dan heb ik het nog niet eens over het papje of het flesje voor de kids). Met een Quooker is dit zo gepiept!

#2. Heerlijk water

Met de Quooker krijg je ook nog eens het lekkerste drinkwater. Doordat er een geïntegreerd filter in het reservoir zit wordt het water gezuiverd. Water gaat door het koolfilter en laat de onzuiverheden achter, ideaal! Daarnaast wordt het water goed ‘doorgekookt’. Het wordt namelijk in het reservoir bij een temperatuur van 110 graden bewaard.

#3. Het oog wil ook wat

Het interieur is ook niet geheel onbelangrijk! De looks van de kraan mogen daarom zeker niet ontbreken en met de Quooker komt dat helemaal goed. Wij hebben hier gekozen voor een prachtige Quooker Flex RVS. Het staat super mooi en oogt sfeervol in de keuken. De kraan springt er echt uit en dat is precies de bedoeling. Quooker heeft daarnaast nog vele andere opties. Denk aan Chroom, Zwart, Nikkel glans, Messing patina en ga zo maar door. Ook de vormen verschillen! Extra leuk dus om te kiezen voor iets waar je normaal niet zo snel voor zou gaan. Stap uit je comfortzone! 

  

#4. Duurzaam

Een Quooker is erg makkelijk te onderhouden. Daarnaast gaat het lang mee. Wel vijftien tot twintig jaar! Op alle terreinen streeft de Quooker naar duurzaamheid. Zo hebben zij aandacht voor mens en milieu. Het bedrijfspand in 2016 is namelijk gebouwd en bedekt met 900 zonnepanelen! Ook gebruik je aanzienlijk minder energie met de Quooker in huis. Je krijgt namelijk na warm en koud water ook bruisend water uit de Quooker. Op die manier hoef je nooit meer bruisend water uit plastic flessen te kopen. Kortom: een kokendwaterkraan van Quooker is in alle opzichten een verantwoorde aanschaf.

#5. Veilig keuze

Een logische vraag die veel mensen hebben is of de Quooker 100% veilig is. En dat is het zeker! De Quooker heeft namelijk een niet-massieve kokend waterstraal, kindveilige bedieningsknop en ook nog eens een geïsoleerde kraanuitloop. Een normale waterkoker kan omvallen en de Quooker uiteraard niet. Zeker een veilige keuze.

Al met al is een Quooker dus een hele mooie, maar ook een fijne aankoop. Het geeft je echt gemak in huis en dat is ideaal. Welke kleur en vorm past het beste in jouw keuken? Check alle mooie opties op de website. Enjoy!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Tips voor het zoeken naar een tegelvloer van pvc

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Bekijk dan eens de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *