De verzorgingsproducten van Medisana

Inspiratie tijd: 3 minuten

Onlangs schreven we in een blog al over de mooie en handige producten van Medisana. Echter hebben zij nog veel meer items die we graag uitlichten in deze blog. Dit keer vertellen we meer over een aantal verzorgingsproducten, die heel handig in gebruik zijn en een mooi resultaat neerzetten. Laten we beginnen! 

Kom tot rust…

In alle drukte is het belangrijk om soms een stap terug te zetten en even wat rustmomenten in te plannen. Een moment waar je even alleen bent en tijd voor jezelf hebt. Tip: creëer eens een echt spa moment. Zet een aantal geurkaarsen in de badkamer, ga eens uitgebreid douchen en besteed aandacht aan je skin care bijvoorbeeld. Hierna voel je je gegarandeerd lekker fris en uitgerust. 

Reinig je gezicht

Het is belangrijk om je gezicht goed te reinigen. Draag je make-up? Haal dit er iedere avond vanaf. Het is slecht voor je huid om dit te laten zitten! De gezichtsreinigingsborstel van Medisana is echt een aanrader om je huid goed te onderhouden. Je hebt meerdere opzetstukken en je kunt het onder de douche gebruiken. Ideaal! 

Het staat ook nog eens netjes opgeruimd in je badkamer. Met de handige oplader zet je het namelijk makkelijk neer en staat het niet in de weg. 

Spiegeltje, spiegeltje…

Als je je gezicht gaat reinigen, dan is niets vervelender dan niet goed kunnen zien waar eventuele oneffenheden zitten. Deze spiegel van Medisana is hiervoor ideaal! Het bevat een normale spiegel en aan de achterkant zit een spiegel die 10 keer vergroot. Zo kun je echt alles goed zien dus. Bovendien is het design van de spiegel erg mooi en staat het goed in iedere badkamer – of waar je het dan ook wil neerzetten. De voet van de spiegel is tegelijkertijd een opbergbakje. Handig voor sieraden of make-up! 

Met deze spiegel zie je dus alles extra goed. Misschien kan dat confronterend zijn, maar dus ook erg handig – want je kunt gericht iets doen aan de oneffenheden, puistjes of mee-eters. Medisana heeft trouwens ook een fijne tool voor mee-eters. De mee-eter verwijderaar geeft je je huid een dieptereiniging en maakt verstopte poriën snel en gemakkelijk schoon! Bovendien stimuleert het je huid voor een stralende teint. Win-win! 

Als laatste licht ik graag nóg een tool uit van Medisana, namelijk de LED-lichttherapie. Wil je een mooie, stralende huid? Wil je af van vervelende puistjes, pukkels en rimpels? Dan is dit echt een aanrader. Lichttherapie is klinisch bewezen als anti-acne-behandeling. Dit komt door de combinatie van rood en blauw licht. Het blauwe licht bestrijdt acne-veroorzakende bacteriën en het rode licht vermindert ontstekingen. 

Zorg jij ook altijd voor een herhalende skin care en besteed je hier voldoende aandacht aan? Verdiep je vooral eens verder in deze producten van Medisana, want hiermee zorg je nog beter voor je huid!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Een droom wordt werkelijkheid!

Hee hallo! Leuk dat je het derde deel van mijn blog over...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *