De mooiste plantenbakken

Inspiratie tijd: 3 minuten

Yes! We kunnen weer volop genieten van het zonnetje. En, daarom is het ook tijd om de tuin de hele zomer lang gezellig aan te kleden met mooie planten, woonaccessoires en natuurlijk horen daar ook leuke plantenbakken bij! Wij delen de mooiste inspiratie met je! Let’s begin.

Waar moet je op letten bij de tuin inrichten?

Het is belangrijk dat je tuin een fijne plek is waar je graag bent. Je wilt er natuurlijk wel de hele zomer plezier van hebben. Kies daarom voor een praktische inrichting waar je veel kanten mee op kunt. Op deze manier kun je gemakkelijk de meubels een keer verplaatsen of kiezen voor een nieuwe plant bijvoorbeeld. Als je alles helemaal hebt volgebouwd, zul je al snel merken dat het vervelend is om een keer iets aan te passen in de tuin. Ook niet handig voor wanneer je wilt barbecueën bijvoorbeeld! 😉

Kies ook voor kleur!

Kleur is ontzettend belangrijk voor in de tuin. Het maakt dat de tuin een gezellige, zomerse uitstraling krijgt. Dus kies niet alleen voor groene planten, maar misschien ook een leuk bloemetje! Je hoeft zeker niet je hele tuin vol te ‘bouwen’ met allerlei bloemen, maar een paar bloemen zorgen ervoor dat je gelijk een zomers gevoel krijgt.

Zorg voor voldoende schaduw

Naast dat je tuin er leuk uit moet zien, moet je ook nadenken over voldoende schaduw. Vooral met deze hoge temperaturen is het belangrijk dat je ook eventjes in de schaduw kunt gaan zitten (of liggen). Tijd om te relaxen!

De mooiste plantenbakken

Ik hou zelf niet van te veel poespas en daarom zou ik zelf kiezen voor een aantal grote plantenbakken voor in de tuin. Op deze manier heb je echt mooie blikvangers in de tuin! Ik zal je een aantal plantenbakken laten zien. Hieronder zie je een mooie plantenbak van het merk Capi. Kijk hoe leuk dat gras er in staat! Een perfecte combinatie.

Een andere prachtige pot van Capi is de pot hieronder. WAUW! Dat staat toch super gaaf?!

Combineer met elkaar!

Je hoeft zeker niet alles in dezelfde kleur te hebben. Het is juist extra leuk om verschillende plantenbakken met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor allerlei andere planten en je hebt een mooi botanisch geheel! Ook kun je leuke combinaties maken door te kiezen voor plantenbakken in diverse hoogtes. Dan wordt het wat speelser!

Tuincentrum.nl

Al deze plantenbakken kun je eenvoudig shoppen bij Tuincentrum.nl. Ideaal, toch?! Op deze manier hoef je niet al die potten te tillen en zelf te vervoeren, maar wordt het gewoon bij jou thuis geleverd. Bij Tuincentrum.nl heb je trouwens nog veel meer. Dus zeker niet alleen plantenbakken, maar zelfs planten, mest, potgrond en meer.

Wat voor een plantenbakken heb jij in je tuin? En maak jij ook leuke combinaties? Ik ben benieuwd. Laat het me weten! Liefs, Larissa.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Tuincentrum.nl. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

De lente in huis halen met de leukste wanddecoratie

De lente staat om de hoek en je weet wat dat betekent…...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *