De mooiste beelden met objectieven van Foto de vakman

Inspiratie tijd: 3 minuten

Bij Furnlovers hebben wij dagelijks wel te maken met fotografie voor het creëren van content. Misschien moet jij dit ook wel voor jouw bedrijf doen? Of leg jij de mooiste beelden vast als hobby. Ik vertel je in deze blog graag over de objectieven van Foto de Vakman, om de mooiste beelden te creëren! Lees je mee? 

De juiste gear voor fotografie

Wanneer je veel te maken hebt met fotografie, is het erg belangrijk dat je de juiste middelen hebt! Doe je dit voor je werk? Schiet jij graag mooie plaatjes in je vrije tijd? Heb jij ermee te maken in je opleiding of juist heel iets anders? Op welke manier jij er ook mee te maken hebt, hoe dan ook is het belangrijk dat jij de juiste gear en accessoires hiervoor gebruikt. Of het nou in een studio is, in huis of buiten… met een goede lens kom je al een heel eind!

In 5 stappen naar jouw lens

Met het aanschaffen van alleen een camera ben je nog niet klaar. Je kunt namelijk voor iedere camerabody ook nog verschillende lenzen kopen. Bij Foto de Vakman vind je een ruim assortiment aan lenzen voor jouw camera. Welke lens moet je kopen en welke past het best bij jouw type fotografie? We hebben voor jou een stappenplan opgesteld:

  1. Bedenk vooraf waar je de camera voor gaat gebruiken en welke eigenschappen belangrijk zijn bij jouw type fotografie.
  2. Bepaal een budget voor jezelf. Je hebt allerlei verschillende soorten en maten, maar ook de prijzen liggen erg uiteen. Daarom is het belangrijk om eerst te bepalen wat jij wil uitgeven aan jouw nieuwe lens!
  3. Schaf eerst een adapter aan om iedere lens-naar-wens te kunnen gebruiken.
  4. Categoriseer op jouw favoriete merk. Op de website van Foto de Vakman kun je per merk zoeken naar de juiste lens. Heb jij bijvoorbeeld een Canon camera en ben je opzoek naar een RF lens? Of heb jij een camera van Nikon Z? Dan kun je daar gericht naar zoeken. Super handig! 
  5. In je winkelmand of in de auto! Je kunt terecht bij één van de winkels of je kunt de lens online bestellen. Het is maar net wat jij fijner vindt.

Tip! Twijfel je erg over wat voor type lens jij nodig hebt? Of wil jij gelijk goed beginnen en ook meerdere items aanschaffen? Neem dan contact op met Foto de Vakman, want zij staan altijd klaar voor al jouw vragen.

Je hebt alles in huis… en nu?

Yes! Als het goed is weet je wat je moet hebben of heb je het zelfs al aangeschaft? Het leuke is dan om er direct mee aan de slag te gaan (vooral om even de feeling te krijgen van jouw nieuwe lens). Zoek wat inspiratie op via Pinterest of YouTube, zodat je alvast een aantal tips kunt meenemen. Ik zou zeggen: heel veel succes en plezier met je nieuwe lens.

Meer lezen over alle producten van Foto de Vakman? Neem dan een kijkje op de site. Succes!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly favourites: 5x leuke woonaccessoires bij de HEMA

De HEMA, wie kent ze niet? Super leuke spullen voor een leuk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *