De mooiste banken uitgelicht voor de woonkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Is het tijd voor een nieuwe bank? Of wil je jouw interieur graag veranderen? Je kan je interieur al snel een andere uitstraling geven door één ding aan te passen. Ga voor een grote make-over en kies bijvoorbeeld voor een nieuwe bank. Met een andere bank, in een totaal andere kleur en/of stof ziet je huis er gelijk anders uit! Bij OTTO heb je een groot assortiment om uit te kiezen en ik vertel je er graag meer over, lees je mee?

Waar let je op?

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe bank? Kijk van te voren of het wel bij je interieur past. Ga je voor een eyecatcher, zoals een gekleurde bank? Kijk dan goed naar de de overige kleuren in je huis. Sommige kleuren kunnen perfect samen en andere zullen niet mooi matchen.  

Denk ook vooraf aan het formaat. Meet eerst de kamer op en de plek waar je de bank neer gaat zetten, want het is natuurlijk niet fijn als je een bank koopt met een te grote afmeting (of een te kleine bank natuurlijk). Denk vooraf ook waar je de bank neer wil zetten, omdat je anders achteraf onnodig moet gaan schuiven en tillen. Daar is je vloer ook niet zo blij mee. 😉

Hieronder zie je twee verschillende banken. De eerste bank heeft een rustige uitstraling en past echt perfect in een boho interieur. 

De groene trend is en blijft nog jaren razend populair. Het is een mooie kleur die je eindeloos kunt combineren met diverse stijlen en andere kleuren. Het onderstel van deze bank zorgt voor een verhoging en geeft een ruimtelijk gevoel. 

Veel verschillende modellen

Zoals ik eerder al noemde, heeft OTTO een groot assortiment aan banken. Alle formaten, kleuren en modellen vind je hier. Van kleine tweepersoonsbanken tot aan grote hoekbanken waar je met de hele familie op kunt zitten. Kijk ook goed naar het materiaal: waar ga jij voor? Het is natuurlijk erg bepalend voor de look-and-feel. Alle banken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus ook dit kan je zelf uitzoeken. Het fijne aan de website is dat je vooraf kunt filteren. Zo hoef je niet de hele website af te zoeken voor een bepaalde bank die je wil. 

Maak de woonkamer helemaal af met een mooi vloerkleed, een leuke salontafel en gezellige sierkussens.


Kinderen en huisdieren?

Kinderen zijn niet altijd even voorzichtig met bijvoorbeeld eten en drinken… of ze zijn misschien lekker creatief bezig met stiften in de buurt van je bank en een ongeluk zit in een klein hoekje. Kies dan een stof die makkelijk schoon te maken is. Ook je trouwe viervoeters geven haren af en twee keer in het jaar wordt het driedubbel zo erg… dus daarom is het ook handig om een bank te kiezen waar je dit makkelijk van kan verwijderen.

Wil je meer weten? Of ben je juist heel nieuwsgierig geworden naar de banken bij OTTO? Neem dan een kijkje op de website!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

WIN! Maak kans op deze musthave

Dagelijks zijn wij op zoek naar de musthaves van het moment op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *