De mooiste banken op een rijtje

Inspiratie tijd: 4 minuten

Een heerlijke zachte, comfortabele bank… ik houd ervan! Een bank is echt een eyecatcher in huis en daarom vind ik het belangrijk dat deze goed in mijn interieur past. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat de bank lekker zit en je hier uren op kunt relaxen. In deze blog laat ik je daarom graag al mijn favorieten banken zien en vertel ik je hier meer over! Let’s begin

 

Zoektocht

Ik heb altijd al een liefde gehad voor mooie banken en het liefst wil ik elk jaar een nieuwe ;-). Maar toen ik ging verhuizen was het echt tijd voor een andere bank, dus ik ging op zoek naar inspiratie. Ik zag veel voorbij komen, maar mijn oog viel eigenlijk direct op een prachtige bank van Jansen Totaal Wonen (vertel ik straks meer over). Bij hen zag ik zoveel moois, dat ik graag met jullie mijn favorieten deel.

#1. Björn

Deze super mooie strakke hoekbank van het merk JaxxChoice past bij iedere stijl! De bank viel mij op, omdat de kleur er echt uitspringt. Daarnaast is het een mooie bank die perfect staat in een moderne inrichting, maar door de metalen poten krijgt de bank een stoere twist. Stylish & comfortable: ik hou ervan. De kleurcode van deze bank is J6133 (BIES j6103). 

Ook is het geweven patroon van de bank erg uniek! 

#2. Mikk

Ik ben gek op een bank zoals deze! Ook deze bank is van het merk JaxxChoice en de kleurcode is IX9105. Dit is een stoere, stijlvolle bank die tegenwoordig heel populair is (en ik snap wel waarom). De bank is heerlijk ruim, dus je kunt er met veel op zitten. Daarnaast is het ideaal voor de kids, want als er een vlekje op komt, dan kun je het er makkelijk afhalen. Het leuke is, is dat de bank in meerdere stoffen en microleder verkrijgbaar is. Benieuwd? Op de website vind je meerdere kleuren! In de winkel zijn er echter nog meer kleuren en mogelijkheden. Dus kom vooral anders even langs de winkel. 😉 En, nog een tip: Van de Björn en Mikk zijn gratis stofstalen aan te vragen via JaxxChoice. 

#3. Rigas

Een bank met veel mogelijkheden: dat is de Rigas van het merk IN.HOUSE, uitgevoerd in stof catona 19a-dark grey. Ben jij dol op comfort? Dan is deze bank iets voor jou! Je kunt namelijk de hoofdleuning helemaal verstellen zoals jij dat wil. Ook is hierbij een elektrische relaxstand mogelijk. Ik zou deze bank echt direct in huis willen hebben! Maar voor deze bank moet je, gezien alle mogelijkheden, eventjes wachten. Maar dan is jouw bank ook echt uniek. ;-).

#4. Friso

Last but not least: Deze te gekke hoekbank. Dit is de bank waar mijn oog direct op viel. Dit nodigt toch uit om lekker op te zitten? Het merk IN.HOUSE heeft prachtige banken, waaronder de Friso! Uitgevoerd in Ribcord 60-light grey. De heerlijke kussens erop maken het helemaal af en vergeet niet om de ruimte ook af te stylen. Denk aan een leuk vloerkleed, maar ook een toffe plant ernaast. Op die manier springt de bank er helemaal uit. Extra leuk: Door middel van express delivery is het showmodel (gespiegelde variant) binnen 5 werkdagen leverbaar!

Ik ben dus dol op de banken van Jansen Totaal Wonen. En jullie? Wil je meer inspiratie over de producten? Neem dan eens een kijkje op de site! En laat ons weten in de reacties welke bank jullie favoriet is! Liefs.

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Slaapkamers

Je slaapkamer is een plek waar je je fijn moet voelen! Daarom...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *