De leukste kerstcadeaus op een rijtje!

Inspiratie tijd: 3 minuten

December is eigenlijk wel de gezelligste maand van het jaar. Het is ‘s ochtends nog lang donker en in de avond gaan de lampjes en kaarsjes al snel aan. En, het allerleukst: de feestdagen komen eraan. Tijd voor leuke cadeaus! In deze blog lees je daarom een aantal unieke cadeaus voor de feestdagen. Enjoy!

Origineel

Het bedenken van een cadeau kan voor sommigen erg makkelijk zijn. Je gaat naar de winkel en haalt een douchepakket en pakt dit leuk in. Persoonlijk vind ik het leuker als je echt goed hebt nagedacht over het cadeau dat je iemand geeft. Het gaat dan niet om de prijs, maar meer om de originaliteit. Heb jij lootjes getrokken of haal je zomaar voor iemand een cadeautje? Kijk dan naar wat diegene echt leuk vindt. Een goede tip is om bijvoorbeeld een uitje met z’n tweeën of met meerdere mensen te doen. Op die manier heb je een leuke dag en een herinnering met elkaar. 

Kies een goed boek   

Vaak nemen we de tijd niet echt om rustig te gaan zitten voor een boek. Zelf merk ik dat ik in de zomer bijvoorbeeld meer lees dan in de winter, omdat je dan lekker buiten kan zitten tot laat met een goed boek en een vuurkorf, heerlijk! Maar waarom dan in de winter niet? Zonde. Geef iemand daarom een tof boek cadeau. Niet iedereen vindt dezelfde boeken leuk, dus kijk goed naar wat diegene interessant vindt. 

Wine ‘o clock

Feestdagen zonder wijn? Dat kan natuurlijk niet. 😉 Een fles wijn geven is niet heel bijzonder, maar dat kan je leuker maken door een mooie verpakking of door een hele bijzondere wijn te geven. Maar wil je iemand écht verrassen? Geef een Wijnpaal cadeau! Een Wijnpaal staat prachtig in elk interieur en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en groottes. Love it! De wijnflessen balanceren, doordat ze horizontaal in de Wijnpaal steken. Alles wordt op maat gemaakt én het wordt blind tussen de vloer en het plafond gemonteerd. 

Credits: https://www.instagram.com/marieke.eveline/?hl=nl

Naast de Wijnpaal op maat (zoals hierboven), kun je bij Wijnpaal ook terecht voor de Compact Six. Dit is een kleiner wijnrek voor 6 wijnflessen. Je kunt kiezen voor 5 verschillende kleuren. Superleuk! Wijnpaal is opgericht met het idee om mooie wijnflessen in het zicht te zetten. En daar ben ik het helemaal mee eens: als je een mooie fles wijn krijgt, is het zonde als je deze in de kast moet zetten. 

Credits: https://www.instagram.com/marlouvolkerink/?hl=nl

Welke Wijnpaal kies of geef je?

Kijk goed naar het interieur: welke kleuren vormen de basis in het huis? Wil je dat de Wijnpaal zich vermengt met de kleuren of moet het juist opvallen? Kies voor een zwarte Wijnpaal als je in een donker interieur een rustige combinatie wil maken. Ga voor een witte Wijnpaal als je wil dat deze meer opvalt, bijvoorbeeld als de Wijnpaal voor een donkere muur wordt geplaatst. Daarnaast maakt het niet uit wat voor een huis je hebt en hoe groot de ruimte is waar de Wijnpaal komt: het kan namelijk in elk interieur. Ben jij ook zo gek op deze Wijnpaal? Een leuk cadeau voor jezelf mag natuurlijk ook altijd! 😉 

Credits: https://www.instagram.com/wendy_studiozinnig/

Heb jij ook zo zin in de feestdagen? En hoe ga jij iemand verrassen? Laat het ons weten! Liefs.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Kies met deze tips de juiste bureaustoel

Zit je veel op kantoor of werk je vaak thuis? Dan is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *