De beste radiatoren voor in huis

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het wordt weer wat kouder buiten en dat betekent: heerlijk ‘s avonds op de bank kruipen met een kop thee! Ik verheug mij in ieder geval al helemaal op de herfst, jullie ook? In deze blog geef ik mijn mening over verschillende radiatoren voor in je woonkamer en badkamer. Benieuwd? Lees gezellig mee.  

Verschillende soorten radiatoren

Nog heel even en dan ga ik het huis uit en heb ik mijn eigen appartementje! Superleuk om dat helemaal in te richten naar mijn eigen smaak/stijl. In mijn appartement wil ik ook een nieuwe radiator, maar er is zoveel keus dat ik goed onderzoek heb gedaan naar welke het fijnst zijn. Ik wil namelijk dat het er mooi uitziet, maar ook dat het functioneel is. Ik kwam al snel bij deze mooie, iets wel standaard radiator. Het past in bijna elk interieur en is niet een ‘doorn in het oog’. Perfect dus voor in je woonkamer. Wat vind jij?

Ook kwam ik deze stoere verwarming tegen. Deze past helemaal in dit interieur. Kijk daarom goed naar het type radiator waar je voor wilt gaan. Heb jij een stoer, oud huis dan is dit zeker iets voor jou.

Hoe gaaf staat deze verwarming in dit interieur? Ik vind dat in een creatief huis er gespeeld mag worden met meubels en accessoires. Iets wat je niet zo snel ziet is deze toffe verwarming aan de muur! Bij een bijzondere inrichting hoort dan ook een unieke verwarming.

Radiatoren voor in de badkamer

Niet alleen in je woonkamer wil je het lekker warm hebben, maar natuurlijk ook in de badkamer. Daarnaast merk ik zelf altijd hoe onhandig het is als je een natte handdoek ergens wilt laten drogen, want waar doe je dat? Natuurlijk aan de radiator! Ik kwam deze radiator online tegen en was gelijk verkocht. En als je wilt dat de badkamer radiator niet zo opvalt, kies dan voor een neutrale kleur, zoals wit of grijs! Deze onderstaande heb ik gespot bij radiatoraanbiedingen.nl

Mijn favoriet is toch wel de badkamer radiator! En die van jou? Let me know. Liefs, Larissa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Radiatoraanbiedingen.nl. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

#FridayMadness: 3 budget tips voor een herfst interieur

Herfst is een gezellig seizoen door de gekleurde blaadjes, truien en chocomelk....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *