Computers speciaal afgestemd voor jouw werk

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zelf merk ik dat een goede computer voor mijn werk erg belangrijk is. Programma’s zoals Premiere Pro, Photoshop en Powerpoint moet de computer allemaal kunnen trekken. Ken je dat? Dat je computer erg sloom begint te worden en de programma’s niet meer zo snel werken? Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe computer en kwam uit bij Ikbenstil Computers. Ik vertel je graag meer over mijn ervaring!

Ikbenstil Computers

Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne computer die ik voor werk en privé kon gebruiken. Deze computer moest zware bestanden en programma’s aankunnen, maar moet vooral een tijd mee gaan. Via een vriendin van mij kwam ik uit bij Ikbenstil Computers. Ik nam direct een kijkje op de website en die zag er goed uit. Ikbenstil Computers kijkt samen met jou naar wat voor computer er het beste bij jou past en dat sprak mij erg aan. Daarnaast produceren zij ook voor de overheid, kleine bedrijven en particulieren. Een brede doelgroep dus!

Workstations

Zelf weet ik best wat af van computers, maar toch vond ik het fijn dat iemand mij hielp met het zoeken naar de juiste computer. Ik heb daarom contact opgenomen met Ikbenstil Computers en ging samen met ze kijken naar de perfecte match. Ik had uiteraard al bij de workstation gekeken op de site en zag een aantal die mij aanspraken. Ik heb doorgegeven welke programma’s ik gebruik en hoeveel ik op mijn computer zit. Zij hebben mij super goed geholpen en ik ben uiteindelijk voor de Rendernode 32 Cores, 64 Threads gegaan. Deze is ontworpen voor de makers en is speciaal gemaakt voor bedrijven/professionals die snel resultaat willen zien. Deze is tevens ontworpen voor 3D ontwerpers, animatie, productontwerp. Een ander pluspunt is dat deze computers helemaal stil zijn. Ik raak namelijk vaak afgeleid van het zoemende geluid van de computer, maar heb hier nu geen last meer van!

Welke past bij jou?

Ik vind het erg fijn om een goede, snelle computer te hebben. Vind jij het ook belangrijk om een workstation PC te hebben die jouw werk aankan? Neem alvast een kijkje en lees de beschrijvingen goed. Welke sluit het beste bij jou aan? Neem dan contact op en ga samen kijken naar de perfecte match. Een fijne computer maakt het werken namelijk een stuk fijner!

Checklist

Wil je alvast online kijken naar welke computer er bij jou past? Hieronder heb ik een lijstje gemaakt met een aantal punten waar je op moet letten:

  • Voor wie?
  • Prijs
  • RAM
  • Opslag
  • Grootte en gewicht

Ik hoop dat ik je genoeg informatie heb kunnen geven over de Ikbenstil Computers. Ik ben in ieder geval erg enthousiast! Wil jij ook voor kwaliteit gaan? Neem dan eens contact met ze op! Liefs, Larissa.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Zaterdag 17 december: wooninspiratie safari bij MegaStores

Ben jij al klaar voor de feestdagen of toch nog niet helemaal?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *