Chill & grill!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Mis jij nu ook die mooie zomerdagen? Die leuke zomerdagen waarop de hele familie langskomt en jullie met z’n allen gaan barbecueën. Er hangt altijd zo’n leuke sfeer met barbecueën, vind je niet? Je pakt er lekker een wijntje of biertje bij en eet dat heerlijk gegrilde stuk vlees of groente. Beter kan toch niet? In deze blog vertel ik je graag meer over de ideale barbecue! Ben je al nieuwsgierig? Lees dan gerust verder!

 

De makkelijkste barbecue

Het leuke aan barbecueën is dat het niet perse alleen in de zomer kan. In de winter kan het ook gewoon! Je laat de sfeer toch niet bepalen door hoe warm of koud het buiten is? De winter heeft juist ook een gezellige sfeer. Lekker samen bij een kampvuur of onder de heater!

Wanneer je dan op zoek gaat naar een nieuwe barbecue, vraag je je vast af welke je nu het best kunt kopen. Dan heb ik een goede tip voor jou! De meest verkochte barbecues van de afgelopen tijd zijn namelijk keramische barbecues. En waarom dat zo is? Namelijk omdat er  zoveel meer voordelen zitten aan een keramische dan aan een “gewone” barbecue. De keramische barbecues van Kamado Express zijn dan ook erg populair! 

 

De voordelen van een kamado barbecue

Zoals ik al vertelde, zitten er super veel voordelen aan een keramische barbecue. Zo zorgt een kamado barbecue ervoor, dat de hitte in de barbecue goed vast blijft houden en goed gereguleerd wordt. De pot die in de barbecue zit, die ook wel ‘Firebox’ wordt genoemd, is volledig van keramiek gemaakt. De kolen blijven hierdoor goed aan en op de juiste temperatuur! 

In het keramiek kruipt ook het vet. Dit zorgt voor een unieke lekkere smaak! 

Ook kun je de barbecues volledig afsluiten, dat is ideaal! Hierdoor blijft namelijk de hitte, rook én die heerlijke barbecue smaak! 

Een stapje verder

Wil je nu misschien nog een stapje verder gaan, omdat je zo erg van buiten koken houd? Dat kan! Ooit gedacht aan een buitenkeuken? Kamado Express heeft namelijk super gemakkelijke en mooie buitenkeukens! Mijn favoriet is dan wel de Roostr buitenkeuken. Deze buitenkeuken bestaat namelijk uit twee verschillende modules. Zo kun je de keuken uitbreiden zoals je wilt. Ook heb je de keuze tussen 3 verschillende werkbladen. Ga je voor een houten werkblad? Een roestvast stalen blad, of een werkblad van Dekton? Het is volledig aan jou! In de Roostr buitenkeuken kun je dan ook vrijwel alle kamado barbecues kwijt! En je hebt altijd genoeg opbergruimte! 

 

Ben jij net zo enthousiast over Kamado Express als ik? En wil je misschien nog wat recepten inspiratie voor op de barbecue? Neem dan een kijkje op de Kamado Express site! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Denk hieraan bij het kopen van LED downlights

LED downlights zijn een heel nieuw soort verlichting, dus het kan zijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *