Voordelen van een glazen douchewand

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ga je jouw badkamer inrichten? Dan zijn er veel dingen waar je op moet letten. Er komt vaak een hoop bij kijken! Verstandig dus om je hier voldoende in te verdiepen. Op deze manier weet je zeker dat je komt tot de juiste keuzes en dat je straks kan genieten van jouw droombadkamer. 😉 In deze blog wil ik je meer vertellen over glazen douchewanden. Wat zijn de voordelen? Lees snel verder! 

#1 Overzicht

Door voor een glazen douchewand te kiezen, behoudt je het overzicht in de badkamer. Je kunt er (natuurlijk) doorheen kijken en dat maakt dat je badkamer veel ruimtelijker oogt! Mocht je een kleine badkamer hebben, dan is het dus een aanrader om te kiezen voor een glazen douchewand.

#2 Onderhoudsvriendelijk

Wat niet geheel onbelangrijk is, is dat je een glazen douchewand goed en gemakkelijk kunt onderhouden. Mijn tip is om wel altijd na het douchen een trekker te gebruiken. Anders kan het zijn dat de druppels als vlekjes opdrogen. Eén keer in de week maak je het eens grondig schoon met een doek en schoonmaakmiddel. Tadaaa: jouw douchewand ziet er weer helemaal piekfijn uit.

#3 Gemak

Een douchewand is daarnaast ook in gebruik erg gemakkelijk. Je kunt er eenvoudig in- en uitstappen. Wat ik persoonlijk het mooist vind, is als de douchewand is geplaatst op de grond, zodat je geen bak of iets dergelijks hoeft te plaatsen. Dit maakt het nog strakker!

#4 Mooie uitstraling

Ik benoemde het al even bij punt #3, maar het ziet er ook gewoon heel mooi uit. Het heeft een moderne, strakke look én is tijdloos. Je hebt er dus ontzettend lang plezier van.

Zou jij gaan voor een glazen douchewand? Ik ben benieuwd! Laat het ons weten in de reacties. Ik vind het in ieder geval echt een aanrader als je wil gaan voor een tijdloos design en wil profiteren van een onderhoudsvriendelijke en mooie oplossing. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste haagplanten voor in jouw tuin

Dit is dé tijd van het jaar om je tuin helemaal klaar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *