Tips voor het opleuken van je sanitair

Inspiratie tijd: 2 minuten

Vind je het ook belangrijk dat je badkamer een mooie, sfeervolle uitstraling heeft, maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt creëren? Naast dat een badkamer functioneel moet zijn, is het ook leuk om het gezellig aan te kleden. Maar hoe kun je jouw sanitair opvrolijken? In deze blog geef ik je een aantal tips! 

Kleur

Veel mensen vergeten het vaak, maar ook voor de badkamer is kleur belangrijk! Er zijn veel meer mogelijkheden dan het ‘standaard’ wit. Verf een muur in een mooie warme kleur en je badkamer heeft gelijk een hele andere uitstraling!

Accessoires

Extra leuk is om accessoires in de badkamer te gebruiken. Het brengt gezelligheid en sfeer! Laat de kleur van de muren bijvoorbeeld terugkomen in een badmat. Maar denk ook aan kaarsjes, een mooie hamam doek, geurstokjes… Maak er jouw wellness ruimte van!

Verlichting

De verlichting is ook erg belangrijk voor in je badkamer. Kies voor een niet al te fel licht, maar zorg er wel voor dat je voldoende verlichting hebt. Te donker is ook niet fijn!

Planten

Planten in de badkamer? Doen! Hiermee zorg je voor een frisse touch! Kies een plant die tegen vocht en warmte kan of ga voor een nep plant. Het is maar net wat jij wil!

Kies het juiste sanitair

Het sanitair is natuurlijk bepalend voor jouw badkamer. Je wil het fijn kunnen gebruiken en het moet er mooi uitzien. Zo kwam ik sanitair bij Badkamerdepot.be tegen en was gelijk onder de indruk van alle mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een matzwart sanitair voor een stoere uitstraling! Dit past echt bij de huidige badkamer trends. Hieronder zie je daar een mooi voorbeeld van. Check deze prachtige douchewand!

Op zoek naar een mooie sierradiator? Dit is mijn favoriet!

Heb je ook zin om aan de slag te gaan met jouw badkamer? Wil je jouw sanitair opvrolijken? Kies voor bijvoorbeeld zwart of ga juist voor wat neutraals, zoals chroom! Ik ben benieuwd waar jij voor zou gaan. 

 

 

 

 

 

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Terugblik blogmeeting Henders & Hazel, XOOON en COCO maison

Hoi allemaal! Begin november hadden we bij Henders & Hazel, COCO maison...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *