Tips voor het inrichten van de badkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben je druk bezig met het maken van plannen voor de badkamer? Wil je het vernieuwen, een andere look en feel geven of vooral wat nieuwe accessoires toevoegen? Ik vertel je er meer over in deze blog! Zo geef ik je een aantal handige tips: van de inrichting en styling tot het perfectioneren met siliconenkit. Lees je mee? 

De badkamer inrichten

Misschien heb je al een lange tijd je huidige badkamer en is deze toe aan vervanging. Dat is iets wat je niet zomaar in één dag kunt beslissen, want er komt een hoop bij kijken. Hoe wil je de inrichting bijvoorbeeld hebben? Ben je wel tevreden over waar alles op dit moment staat? Het is handig om bijvoorbeeld een schets te maken of een professional in te schakelen. Op deze manier kom je weer tot verfrissende ideeën!

Als je de inrichting hebt bepaald, is het tijd om je te verdiepen in alle badkamermeubels. Dat zijn er een hoop! Mijn tip is om een duidelijke stijl te kiezen voor jouw badkamer. Wil je een neutrale uitstraling of mag het best uitgesproken zijn? Neem dit mee in je beslissing en bepaal zo ook de kleuren. Hierdoor wordt het echt een mooi geheel! 

Jouw badkamer stylen

De badkamer stylen is iets wat niet vergeten mag worden! Het maakt jouw badkamer echt helemaal af. Heb je genoeg ruimte (over)? Kies dan voor een mooie grote plant. Weinig ruimte? Kies dan voor een aantal (nep) plantjes. Ook leuk! Het staat gelijk heel fris. Een paar mooie handdoeken oprollen of opvouwen en in een open kast leggen staat ook erg leuk. Kies voor een verfrissende kleur, bijvoorbeeld mintgroen. Love it.

Tot in de puntjes

Het is belangrijk om goed alle details van jouw badkamer te bekijken, want op deze manier zorg je ervoor dat jouw badkamer er écht perfect uit ziet. Denk aan een mooi doucherekje, een wc rolhouder (bijvoorbeeld van hout – zo mooi!), maar check ook goed alle randjes bij de tegels. Als je er met siliconenkit langsgaat ziet het strak uit en dat oogt veel mooier. Ga voor een neutrale siliconenkit die geschikt is voor sanitair! Het is een simpel werkje, maar heeft een groot resultaat. 

Nog meer inspiratie?

Eerder schreven we al over de musthaves voor in de badkamer, maar ook over verschillende stijlen, materialen en de meest gebruikte producten. Neem vooral even een kijkje op onze website voor meer. 😉 Tip: maak een bord aan op Pinterest en sla jouw favoriete inspiratie hierop. Zo heb je een mooi overzicht en kom je makkelijker tot jouw droombadkamer. Kijk ook eens op andere websites, zoals die van Vtwonen. Genoeg inspiratie! 

Hopelijk heeft deze blog je verder op weg geholpen! Ik ben benieuwd. Liefs. 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tv-meubels van Zen Lifestyle

Hi you! Ik vind het soms best lastig om een mooi tv-meubel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *