Relax, refresh, recharge

Inspiratie tijd: 3 minuten

Soms moet je even tijd voor jezelf nemen. Vooral als je een lange week of dag hebt gehad. Wanneer heb jij voor het in bad, of doe iets anders waar jij je goed bij voelt! Weet je nu niet zo goed hoe je nu écht de tijd voor jezelf kunt nemen? Geen zorgen, ik help je! Wil je wat tips over hoe jij nu van jouw badkamer, jouw plekje kunt maken en je zeker weten kunt relaxen? Let’s go!

Tip #1: Sfeer maken

Om te beginnen is het handig om je wel een beetje voor te bereiden. Je wil namelijk toch wel wat sfeer als je lekker in bad zit? Sfeer in de badkamer kun je creëren door bijvoorbeeld kaarsjes rond te zetten. Laat dat ongezellige felle licht uit en zet wat kaarsjes neer! Om ervoor te zorgen dat je helemaal kunt relaxen kun je misschien wat geurkaarsen neerzetten, bijvoorbeeld met lavendel geur. Lavendel zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Dat wil iedereen toch!? Of ga voor leuke geurstokjes en een mooie (nep)plant. It’s up to you! : -) 

Tip #2: Comfort

In bad liggen is natuurlijk super chill, maar soms is het helemaal niet comfortabel! Je weet wel, dat je met je nek precies op de rand ligt, of je net te klein bent voor het bad en de hele tijd wegschuift? Daar heb je nooit meer last van met Badesofa! Badesofa heeft kussens ontwikkelt, die jij mee kan nemen in bad! Ideaal. 

Badesofa

De kussens van Badesofa zijn waterafstotend en in vele verschillende maten te verkrijgen. Geen zorgen dus, er is altijd een kussen dat bij jouw bad past! Niet alleen kun je ze gebruiken voor onder je hoofd, maar ook voor onder je voeten. Wegschuiven in bad, is dus geen probleem meer! De kussens zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Zelfs over de kleur van de kussens hebben ze nog nagedacht wat voor een kleur leidt tot het ultieme relax gevoel. Zo heb ik gekozen voor de beige XS en S kussens, die je hieronder ziet! Deze kussens passen perfect in mijn bad! Ik heb nog nooit zo genoten van mijn self-care momentje! 

Tip #3: Entertainment  

Nu je de sfeer en de comfort hebt gevonden, moet je denken aan wat je wilt gaan doen. Heb je zin om lekker een boek te lezen? Of misschien Netflix of Videoland kijken met een wijntje erbij? Misschien wil je helemaal niets doen en gewoon dat maskertje laten inwerken met je favoriete muziek? Het is helemaal aan jou! Pak jouw ultieme relaxmoment! Geniet! 

Dus, ben je nu helemaal enthousiast over dit idee? Ik ook! En heb je al dat heerlijk comfortabele kussen van Badesofa bekeken? Nee? Tot 13 december krijg je 15% korting, dus neem snel een kijkje!  Maak jouw relaxmoment compleet!  

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Slimme technologieën in je keuken

We zien het steeds vaker… overal maken we meer gebruik van slimme...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *