Keuken- en badkamer trends voor 2023

Inspiratie tijd: 3 minuten

We zitten alweer in de laatste maand van het jaar. 2023 komt bijna om de hoek kijken en dat betekent dat we ook weer kunnen vooruitblikken op nieuwe trends op het gebied van keukens en badkamers. We vertellen je graag over de prachtige collectie van Brugman keukens en badkamers. Ben jij op dit moment niet helemaal tevreden over de huidige uitstraling van jouw keuken of badkamer? Of zijn ze bij jou simpelweg aan vervanging toe? Tijd voor vernieuwing! Let’s go. 

Natuurlijke touch

We beginnen met de trends voor 2023! Allereerst: “Natuurlijke touch”. Naast alle functionaliteiten van een keuken en badkamer, is de uitstraling ook van groot belang. Het zijn plekken waar veel gebeurt en je veel komt. Door de ruimtes een natuurlijke uitstraling te geven met zachte kleuren en natuurlijke materialen, straalt het rust uit. Dit helpt voor de juiste balans. 

Iets wat niet alleen een trend in 2023 voor in de rest van het interieur is, maar dus ook voor keukens en badkamers is het gebruik van zachte materialen en kleuren. Denk hierbij aan licht hout, rotan, witte tinten en bijvoorbeeld eetkamerstoelen in teddy stof en zachte badmatten. 

Marmer in de keuken en badkamer

Een trend die er al heel wat jaren is en ook in 2023 weer terug zal komen is marmer. Dit geeft een chique uitstraling en gaat bovendien ook lang mee. Marmer is er in lichte en donkere kleuren en kan daardoor makkelijk toegepast worden in iedere stijl. Wat leuk is, is dat er tegenwoordig ook veel woonaccessoires in marmer te vinden zijn. Zo kun je het marmer weer terug laten komen en past dit mooi bij een marmeren keukenblad of wand. Je hebt bijvoorbeeld marmeren onderzetters, maar ook marmeren beeldjes ter decoratie. 

Goud en zwart

Iets wat je de afgelopen tijd al steeds meer terug zag komen en ook zeker in 2023 weer veel te zien is, is goud en zwart. De kleuren zie je in handgrepen op kastjes, kranen en in de keuken bijvoorbeeld ook het bestek. Beide zijn ook mooi te combineren met de natuurlijke kleuren en materialen, maar ook zeker met marmer!

Organische vormen (spiegels)

Een andere mooie trend zijn de spiegels in verschillende vormen. Speel ermee en hang er een aantal op in de badkamer. Dit zorgt ervoor dat je badkamer een unieke sfeer krijgt en daarnaast oogt het groter, doordat je meer diepte creëert. Ga dus niet voor een standaard spiegel, maar kies voor mooie, organische vormen. 

Groen, groener, groenst!

Yes! De kleur groen mag helemaal zichtbaar zijn in de badkamer. Persoonlijk ben ik gek op deze kleur, want het oogt fris en staat bij veel verschillende kleuren. In 2023 gaan we dus veel zachte kleurencombinaties zien, dus denk ook aan kleuren, zoals beige, zand, terracotta en (olijf)groen. Tip: combineer deze kleuren met elkaar om jouw badkamer helemaal af te maken. Ik kan in ieder geval niet wachten om mijn badkamer een make-over te geven!

Brugman keukens en badkamers

Deze trends zijn dus erg leuk om te volgen, maar wat het nóg leuker maakt, is dat Brugman keukens en badkamers helemaal op de hoogte is van deze ontwikkelingen. Bij hen vindt je namelijk deze trends voor 2023 voor jouw keuken en/of badkamer. Zij weten als geen ander hoe belangrijk deze ruimtes in het huis zijn en willen dat jouw huis een fijne plek is om te zijn. Neem dus zeker ook een kijkje op de website als je meer over de keukencollectie of  badkamercollectie wil lezen!

Wat een plaatje! Ik ben helemaal verliefd op deze kleurencombinaties en materialen.

Wat spreekt jou het meest aan en welke trend wil jij zeker niet missen in jouw keuken of badkamer? Let us know!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Rotan in het interieur

Super hip en milieuvriendelijk: rotan. Ik ben verliefd op deze trend en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *