Humdakin: een prachtig Deens merk, perfect voor jouw interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Onlangs zijn we verhuisd en dus is het tijd voor mooie, nieuwe spullen voor in huis. Ik vind het altijd fijn als mijn huis lekker ruikt. Ik voel me er dan gelijk thuis en het geeft een schoon en fris gevoel! Hebben jullie dat ook? Dan is dit merk zeker een aanrader. Ik vertel je graag meer over Humdakin! 

Het inrichten van een nieuw huis

Ben jij ook pas verhuisd of ga je verhuizen? Dan is het wel zo fijn om eerst eens goed te kijken naar de basis van je interieur. Is de inrichting al bepaald? Heb je al een duidelijke interieurstijl? Of heb je nog geen basis gevormd? Mijn tip is om hier eerst goed naar te kijken. Op deze manier kun je beter keuzes maken als het gaat om woonaccessoires bijvoorbeeld!

Een heerlijke geur in huis 

Je kent het vast wel: je koopt een geurkaars, maar de geur verdwijnt snel of het verspreidt zich niet goed door je huis. Ik heb al heel veel geurkaarsen geprobeerd, maar was eigenlijk over weinig tevreden. Toen ik in aanraking kwam met Humdakin was ik gelijk enthousiast over hun producten en hun verhaal. Humdakin is een Deens merk dat is opgericht in 2016, na vijf jaar ontwikkeling. Eén ding viel me gelijk op: de kwaliteit, het design en de geur zijn perfect op elkaar afgestemd. Naast geurkaarsen hebben ze ook heerlijke geurstokjes. Deze hebben wij in onze badkamer staan. Ik heb dit gecombineerd met een heerlijke handzeep

Onze hele badkamer ruikt superlekker! En, ik vind de verpakkingen ook erg mooi. Het is echt een aanvulling voor je interieur. In onze keuken hebben we de handzeep met daarnaast ook de handlotion. Dit koop je in één hand kit. Ideaal! 

 

Zoals je ziet hebben we in de keuken een mooie geurkaars erbij gezet. Dit vind ik altijd fijn voor na het eten tegen de eetgeurtjes! De prachtige afwasborstel en theedoeken maken het helemaal af. Klaar voor gebruik. 😉 Bekijk hier al het keukentextiel van Humdakin! 

Ben jij al bekend met de producten van Humdakin? Ik vind het echt een aanrader! Go check it out. Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Jouw huis winterklaar maken! 

Is jouw huis al helemaal klaar voor de winter? De tuin weer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *