Het krijgen van jouw absolute droombadkamer!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Ben je van plan om je badkamer te veranderen? Loop je al een tijd rond met het idee om een nieuwe douchecabine, bad of iets anders te kiezen? Dan is het wel zo belangrijk dat je voor de juiste spullen kiest die goed passen bij jouw smaak en bij jouw droombadkamer. Maar hoe kom je nou tot jouw droombadkamer? Sterker nog: weet jij al wat jouw perfecte badkamer is?

Een badkamer is een plek waar je eigenlijk dagelijks komt. Niet alleen om te douchen of in bad te gaan, maar ook om jezelf op te maken, je tanden te poetsen of naar de wc te gaan. Kortom: je bent er vaak. Ik vind het erg belangrijk dat ook in mijn badkamer een fijne sfeer is. Soms zie ik wel eens badkamers die erg koel overkomen. Dat is wel begrijpelijk, want veel mensen kiezen ervoor om niet veel geld en tijd te investeren in de badkamer. Echter hoeft het helemaal niet duur te zijn en zeker niet veel tijd te kosten! Ik geef je graag een aantal tips hoe jij snel en voordelig je badkamer kan opvrolijken én het juiste sanitair hebt.

Sanitairtotaal7

Accessoires in de badkamer gebruiken
Ik vind het erg leuk om verschillende accessoires te gebruiken. Eigenlijk doe ik dit door mijn hele huis wel. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde kleur voor in de badkamer. Zo kan je ervoor kiezen om een kleur in de handdoeken te gebruiken en dit ook terug te laten komen in een matje voor op de vloer. Wat ik ook erg leuk vind is om rondom het bad wat te woonaccessoires neer te zetten. Vaak heb je bij een bad namelijk wel een plek waar je iets op kan zetten. Bijvoorbeeld een vaasje (of meerdere), zeepjes of zo’n leuke glazen stolp waar je iets onder kan zetten. Helemaal super!

Heb je een kastje in de badkamer? Vergeet dan niet dat je daar ook erg veel accessoires kan plaatsen. Super leuk toch?! Of kies bijvoorbeeld voor een mooie rieten wasmand. Fotolijstjes in de badkamer? Jazeker! Tegenwoordig zie je dat steeds vaker voorbij komen. Bijvoorbeeld twee fotolijstjes naast elkaar met daarin een bepaalde quote of afbeelding.

Welk sanitair heb jij in je badkamer?
Het juiste sanitair is natuurlijk het belangrijkste voor een badkamer. Denk bijvoorbeeld aan douchecabines of een bad. Mis jij nog iets voor in je badkamer? Het is belangrijk om eerst te kijken naar wat je nodig hebt. Wil je een complete make-over of zoek je bijvoorbeeld alleen een lage douchebak? Vanuit hier kan je de keuze maken voor een product. Ga dus goed na wat jouw wensen zijn en beslis vervolgens voor welk type je gaat.

Ik was zelf aan het rondkijken op internet naar een nieuwe goedkope douchedeur. Mijn huidige douchedeur is niet echt super, dus ik was benieuwd wat er allemaal te vinden is. Ik vind bijvoorbeeld de Mocoori erg mooi! De Mocoori douchedeur kan je zowel links als recht plaatsen. Het is een douchedeur van 8mm veiligheidsglas en van een uitstekende kwaliteit. Zelf vind ik het echt super dat de gehele deur van glas is. Zo oogt de ruimte namelijk een stuk groter.

Afbeeldingblogg

Trends voor in de badkamer
Tegenwoordig wilt iedereen een zo luxe mogelijke badkamer. Een badkamer waar het eventjes voelt alsof je in een hotel of spa bent. Dat is begrijpelijk! Stiekem heb ik het zelf ook. ;­) Wat je steeds vaker ziet is dat er wordt gekozen voor een unieke vorm en/of dat er gekeken wordt naar de grootte van de wastafel. Bijvoorbeeld een ronde of ovale vorm. De innovatie rondom de wasbak is niet zomaar ontstaan. Er ontstond steeds meer behoefte naar een opvallend design en het gebruik van bijzondere materialen.

Sanitairtotaal5

Jouw droom badkamer met de hulp van Maxaro!
Toen ik op zoek ging naar nieuwe sanitairmogelijkheden, kwam ik de webshop van Maxaro tegen. In het assortiment van Maxaro vind je alles wat je dan ook maar nodig kan hebben voor de inrichting van je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een douche- of stoomcabine, een bad, spiegels, kranen en veel meer. Zelf ben ik erg enthousiast over het assortiment van Maxaro. Maar ook over de service die zij altijd bieden, namelijk een jarenlange garantie en altijd de laagste prijsgarantie.

Waar geef jij extra aandacht aan in je badkamer? Gebruik je een bepaalde kleur of materiaal? Ik ben erg benieuwd naar de inrichting van jullie badkamer en misschien kan ik daardoor weer op nieuwe ideeën komen voor mijn badkamer!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een PVC vloer heeft meer voordelen dan je denkt!

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in huis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *