Fris het voorjaar in huis met Waterontharder

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is alweer mei! Dat betekent dat het steeds warmer wordt buiten, de bloemetjes gaan bloeien en de zon zich steeds vaker laat zien. Ik ben dol op het warme weer, maar vooral dit seizoen. Nu kun je heerlijke avonden in de tuin genieten, maar ook wanneer het koud wordt gezellig verplaatsen naar binnen. Dit is dé tijd om met vrienden en familie te genieten van elkaar. Het is daarom tijd om het voorjaar in huis te halen. Opzij met alle winterse kleden en vachten en welkom zomerse bloemen!

 

Fleurig interieur

Kleur doet enorm veel met ons. Niet voor niets passen wij de kleuren in ons interieur vaak aan op de vier seizoenen. In de winter en de herfst gebruiken we vaak warme kleuren om meer sfeer te creëren in huis en in de zomer en de lente juist wat frisse tinten om het lichte naar boven te halen. Een goede tip is daarom om elke week een mooie, nieuwe bos bloemen op tafel te hebben staan. Dit oogt direct huiselijk en op die manier creëer je een gezellige sfeer in huis. Vooral nu we veel thuis zijn kun je extra genieten van mooie bos op tafel. 

Grote schoonmaak

Aaaah dit is denk ik niet wat je wil lezen nu… maar om de lente in huis te halen is een opgeruimd huis echt een must! Het is heerlijk om lekker te kunnen werken, ontspannen, genieten van alles in je huis als het netjes is. Zorg er daarom voor dat je een schoonmaakdag plant. Maak er iets gezelligs van, zet een muziekje op, je favoriete drankje erbij en ga er een paar uurtjes tegenaan. Wanneer je namelijk een keer alles grondig hebt gedaan, hoef je het daarna alleen nog maar bij te houden. Maar eerlijk is eerlijk, het enige waar ik dan over kan zeuren is de vervelende kalkaanslag in de douchekop, kraan, waterkoker etc. Hoe vaak ik ook boen of schrob, het komt steeds weer terug. Een hele goede tip hiervoor is de Amfa4000. Wellicht heb je deze al vaker bij ons voorbij zien komen. Deze waterontharder zorgt er binnen enkele weken voor dat er geen kalk meer ontstaat in de leidingen. Dit zorgt niet alleen voor minder kalk, maar ook voor betere koffie, thee en een rustigere huid na het douchen. 

 

Hoe plaats je een Amfa4000?

Het plaatsen van een waterontharder is heel snel gedaan. De Amfa4000 maakt gebruik van een duurzame en vooruitstrevende techniek. Hierdoor is er een sterk veld in de behuizing gerealiseerd, waardoor het kleine toestel in iedere ruimte gemonteerd kan worden zonder moeilijke ingrepen aan de leidingen. Handig toch? Door de compactheid van de waterontharder volstaat een vrije ruimte van 8cm over de lengte van de buis om de waterontharder te monteren. Bekijk anders deze video eens, hier zie je hoe gemakkelijk het is!

Nieuwe kleur op de muur

En voor diegenen die het huis echt willen gaan aanpakken: kies een nieuwe kleur op je muur! Blauw en grijstinten zijn bijvoorbeeld helemaal populair deze lente. Creëer een sfeervolle hal in de kleur lichtgrijs en verf een muurtje in de woonkamer blauw. Dit zal direct heel anders ogen. Extra leuk: Neem je plafond mee met het verven. 

 

Hoe ga jij jouw huis lente klaar maken? Laat het ons weten in de reacties! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Sharing passion! Stephanie neemt je mee…

Credits photo above: Trettien (left) and Binti Home (right). Heb jij ook zo’n passie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *