Fris het nieuwe jaar in

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het einde van het jaar is in zicht… tijd om je huis op te frissen voor het nieuwe jaar. Hoe je hier voor kunt zorgen? Wij geven je een aantal tips! 

Om te beginnen is het natuurlijk fijn om je huis eens lekker schoon te maken. Stofzuigen en dweilen zal vast standaard onderdeel zijn van jouw schoonmaakroutine. Ga eens extra grondig te werk en neem alles af met een doek. De plinten natuurlijk ook niet te vergeten. Misschien niet het leukste werk om te doen, maar is het daarna extra fijn als je in een schoon huis het nieuwe jaar tegemoet kan gaan! 

De keuken, woonkamer, eetkamer/eethoek… Loop eens rondje en kijk goed of je helemaal tevreden bent. Misschien wil je hier en daar nog wat aanpassen qua kleuren in accessoires, zoals kaarsen en sierkussens. Dit kan je interieur gelijk een hele andere look geven. Of haal juist wat spullen weg en zorg voor meer rust en eenheid. 

Water zonder kalk? 

De basis heb je nu schoon, tijd om verder aan de slag te gaan. Wist je dat water vaak veel kalk bevat? Door de waterontharder Amfa4000 te installeren, merk je direct dat er minder kalk in je water zit en dat heeft ook effect op de rest van je huis! Ramen zemen? Als je water minder kalk bevat, zul je snel ervaren dat je minder strepen krijgt. Daarnaast heeft het effect op veel meer: strijken, dweilen, maar ook op je huid en haren. Maar hoe werkt dit nou precies? 

Waterontharder

Om te beginnen is de waterontharder gemakkelijk te plaatsen. Iedereen kan dit gewoon zelf en binnen 5 minuten is het al klaar. Ideaal! Maar hoe ontstaat kalk nou eigenlijk en hoe helpt de waterontharder? Doordat de mineralen calcium en magnesium zich met elkaar verbinden, hoopt kalk zich op en gaat het vastzetten. Met de waterontharder, Amfa4000, kan je dit voorkomen. 

De Amfa4000 heeft een innovatieve techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gemaakt. Je hoeft dus niet veel ruimte te hebben voor de waterontharder. Een klein apparaat dat in elk huis, in elke ruimte gemonteerd kan worden.

Waterontharder in de media

We vinden het zelf altijd erg leuk en inspirerend om nieuwe producten, zoals de waterontharder Amfa4000, tegen te komen en dit met jullie te delen. De voordelen zijn enorm en we vinden het belangrijk om ook anderen hiervan op de hoogte te brengen! Wist je dat waterontharder al vaak in de media is gezien? Check het hier

Ben jij al bekend met de waterontharder? En hoe zorg jij ervoor dat jouw huis helemaal fris en schoon is voor het nieuwe jaar? Ik ben benieuwd! Laat het ons weten in een reactie. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Alles over het plaatsen van dakdragers

Persoonlijk ben ik helemaal gek op wintersport vakanties! Elke jaar kijk ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *