Female founded bedrijf: BADESOFA

Inspiratie tijd: 3 minuten

Misschien wisten jullie het al, maar misschien ook niet: zeven jaar geleden is Furnlovers opgericht door een vrouw, Mariëlle. Vanuit een stageopdracht is het uitgebouwd tot het inspiratiekanaal zoals het op de dag van vandaag is! Met ons team werken we hier met veel passie en plezier aan. Als er één ding is wat bij ons centraal staat (op dit moment dan ;-)) is dat ons bedrijf gerund wordt door vrouwen. En, dat betekent niet dat mannen niet welkom zijn, maar het is toch een leuk feitje! We zijn dan ook erg geïnspireerd door het bedrijf, BADESOFA. We hebben er wel eens eerder over verteld, maar in deze blog willen we nog meer vertellen over het ontstaan van dit prachtige bedrijf – gerund door twee vrouwen! 

 

Founders van BADESOFA 

BADESOFA is opgericht door twee werkende moeders, namelijk Annika en Natalie. En, hun bedrijf staat voor “female empowerment”. Hoe gaaf is het dat deze twee vrouwen het bedrijf naar zo’n mooi geheel hebben gebracht. Beide waren ze werkzaam op verschillende gebieden rondom productontwikkeling. En, het idee voor BADESOFA kwam eigenlijk vanuit hun persoonlijke behoefte. Namelijk de behoefte om heerlijk te kunnen relaxen in een bad. Na veel gesprekken met vrienden, kwamen ze erachter dat veel meer mensen niet echt altijd een fijne houding kunnen aannemen in bad. Na vele gesprekken en vergaderingen is BADESOFA ontstaan. Een prachtig design, een heerlijk kussen waarmee je écht kunt relaxen in je bad. 

 

Over BADESOFA

De producten van BADESOFA zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Je kunt er dus altijd wel eentje vinden die past bij de stijl van jouw badkamer. Wat extra fijn is, is dat de hoezen wasbaar zijn. Op deze manier hou je alles schoon en netjes. Verder zijn de kussens bestemd tegen schimmels! Dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. 😉 Met de BADESOFA in je badkuip, heb je geen harde randen bij je hoofd of voeten en kun je ultiem relaxen. Waar je ook bent: tijd voor jezelf – ontspanning en even aan helemaal niets denken. Heerlijk. 

 

Ervaar het zelf! 

De badkussens van BADESOFA zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel en duurzaam zijn. Het ontwerp van de badkussens is ergonomisch en past zich aan de vorm van je nek en hoofd aan, waardoor ze een uitstekende ondersteuning bieden. De kussens zijn, zoals eerder vermeld, ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Of je nu een ontspannend bad neemt na een lange dag werken of gewoon wilt genieten van wat quality time voor jezelf, de badkussens van BADESOFA zorgen voor extra comfort en ontspanning.

Van inspiratie naar ontspanning…

We begonnen de blog al vanuit ons enthousiasme over het ontstaan van BADESOFA en de gedachte erachter. Het is ontzettend inspirerend om te zien hoe dit bedrijf is gegroeid en hoe deze powervrouwen het hebben opgericht en uitgebreid. Dat is niet alleen inspirerend, maar daar hebben we veel respect voor als Furnlovers-team. Zelf mochten we ook de kussens uitproberen en we kunnen eerlijk zeggen: het comfort is een dikke 10. Het ligt heerlijk en eigenlijk zijn we het met ons hele team eens dat je hiermee echt een fijne houding in bad kunt aannemen. 

Saunasofa! 

Ga je regelmatig naar de sauna en ervaar je het ongemak van de houten bankjes waar je niet echt lekker op kunt liggen? Dan kun je ook kiezen voor de Saunasofa. Ideaal om mee te nemen naar de sauna. Op deze manier weet je zéker dat je ook daar comfortabel kunt liggen. 

 

Ben jij ook, net zoals wij, geïnspireerd door dit mooi bedrijf? Ervaar het comfort zelf met BADESOFA! Geef jezelf wat meer me-time, rust en ontspanning. Liefs!  

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

5 keer inspiratie voor de mooiste parasol

Eerlijk gezegd ben ik nu wel echt toe aan zon en warmte....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *