Een comfortabele badkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Wat leuk dat je weer een blog leest. In deze blog wil ik het graag hebben over de badkamer! Tegenwoordig is iedereen druk met werk, sociaal leven en hobby’s en vergeten we soms om te relaxen. Laatst schreef ik een blog over ontspannen in huis met de heerlijkste banken en fauteuils, maar ontspannen kan natuurlijk ook in de badkamer! In deze blog vertel ik je hoe je een comfortabele badkamer creëert .

Houd het rustig

Vind jij kleur en printjes ook zo leuk in huis? Kies er dan voor om je lekker uit te leven in de woonkamer of slaapkamer en maak de kamers kleurrijk! Kleur doet namelijk veel met de mens. Zo maakt de ene kleur je vrolijk en zorgen de zachtere kleuren voor meer kalmte. Dus wil je ergens in huis heerlijk tot rust komen, kies er dan voor om de badkamer clean te houden door neutrale kleuren als basis te gebruiken zoals, wit, grijs, beige of taupe. Daarnaast is het leuk om accessoires zoals, handdoekjes, washandjes etc. in een kleur te kopen die je veel in huis gebruikt! Zo wordt het een geheel. En wil je na enige tijd een vernieuwende look? Dan hoef je simpelweg de kleine dingen aan te passen en wordt het ook niet zo kostbaar.

Badkamerventilator

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar een ventialor mag niet ontbreken in je badkamer. Je kent het wel, je hebt iets te lang onder de douche gestaan en alles is vochtig en klam geworden. Een badkamerventilator biedt hiervoor de oplossing! Het helpt vocht- en schimmelvorming tegen te gaan wat bevordelijk is voor de gezondheid. Er zijn verschillende soorten en maten, dus voor elke badkamer is er iets te vinden. Het prettige is ook, dat je zelfs kunt kiezen voor een badkamerventilator met een vochtsensor, nalooptimer of met een bewegingsmelder. Wil je weten welke ventilator voor jouw badkamer geschikt is? Neem dan een kijkje op de site van ventilatieshop.com en vind jouw exemplaar voor een perfect schone badkamer!

Je eigen toilet samenstellen

Een toilet is ook erg belangrijk. Je wilt dat deze past bij de rest van het interieur in je badkamer. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Het moet niet te hoog, niet te groot en niet te rond zijn en noem zo maar op.  Het kan dus best ingewikkeld zijn, om de perfecte uitvoering te vinden. Heb jij ook geen zin om lang te zoeken? Dan heb ik de juiste oplossing gevonden. Je eigen toilet samenstellen doe je natuurlijk bij Tegelpot. Zij hebben een ruime keuze aan staande- en ook wandtoiletten. Neem eens een kijkje en vind jouw mooiste combinatie!

Ik ben krijg helemaal zin om mijn badkamer aan te pakken! Jij ook? Liefs, Larissa

Dit is een gesponsorde samenwerking

Comments

comments

Tags from the story
, ,
More from Larissa Enderink

Een hele mooie aanwinst op ons kantoor!

Een tijdje geleden zijn wij verhuisd en zitten nu in een heel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *