De wasruimte mooi aankleden

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je wasruimte is een plek die al gauw rommelig kan worden door alle verpakkingen met wasmiddel, waspoeder en wasverzachter. Ik help jullie graag om de wasruimte een beetje te ordenen, daarom ga ik meer vertellen over hoe je dit het beste kan opbergen en de wasruimte ook mooi kan aankleden! Lees je mee?

 

Een opgeruimde wasruimte 

We hebben al vaker geschreven over Wasparfum en over de heerlijke geuren die zij hebben om je was weer lekker te laten ruiken. Hopelijk hebben we jou al geïnspireerd met onze vorige blog om een grote schoonmaak te gaan houden en alles op te frissen met wasparfum. Is jouw huis helemaal fresh, maar je wasruimte nog rommelig? Goed nieuws! Zij hebben niet alleen heerlijke geuren, maar ook deze super handige opbergmand waar jij jouw wasparfums en eventueel andere producten in kan opbergen. Zo heb je alles op één plek en ziet het er ook opgeruimd uit! En zeg nou zelf, dat is stiekem een droom van iedereen: een opgeruimde wasruimte. 😉 


Tip: De opbergmand is niet alleen handig voor in de wasruimte, maar ook voor in je badkamer. Zo heb je geen losse flessen staan en is ook je badkamer opgeruimd.


En zeg nou zelf, het staat toch leuk?

Alles fris

Nadat je wasruimte lekker opgeruimd is met de opbergmand en je alle wasjes hebt gedraaid met wasparfum, zul je merken dat je kleding lekker ruikt en alle nare geurtjes zijn verdwenen. Sportkleding kan bijvoorbeeld hele nare luchtjes achterlaten, wat soms niet weg gaat of maar deels verdwijnt met normale wasmiddelen. Met Wasparfum weet je zeker dat ook deze geur weg zal zijn. Niet alleen voor je sportkleding kun je wasparfum gebruiken, maar ook voor je linnengoed, gordijnen, babywasjes en nog veel meer.


Er zijn veel verschillende geuren van wasparfum die jou stuk voor stuk zullen verrassen. Ze hebben allemaal een unieke eigen geur die heerlijk is!

 

Wil je weten wat er allemaal is en waar je het voor kan gebruiken? Lees ook eens de eerdere blogs die wij hierover schreven. En…neem vooral een kijkje op de website van Wasparfum en ruim je wasruimte op met de leuke opbergmanden!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Heb jij al kerststerren?

Kerststerren… Ken jij ze nog? 😉 Ik heb het over de kerstster...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *