De mooiste badkamers op een rij

Inspiratie tijd: 4 minuten

De badkamer is een plek waar je tot rust komt, waar je je even heerlijk kunt terugtrekken voor een warme douche of bad. Wie weet ben jij op zoek naar nieuwe inspiratie voor het (her)inrichten van je badkamer of wil je weten wat de huidige trends zijn? In deze blog lees je er meer over!

Inspiratie van Duravit

Voor deze blog ben ik gaan kijken naar toffe inspiratie van Duravit. Bij Duravit kun je terecht voor de mooiste design meubels en sanitair. Ik laat je graag een aantal mooie items zien van Duravit!

Tijdloos design

Wanneer je je badkamer gaat inrichten, is het belangrijk dat je een tijdloos design kiest. Een design waar jij je goed bij voelt, maar waar je bovenal nog lang niet op bent uitgekeken. Iedereen heeft uiteraard een andere smaak en een ander idee over tijdloos design, maar een tip hiervoor is om te kiezen voor materialen en kleuren waar je eindeloos mee kunt combineren. Stel, je wil over een aantal jaar toch gaan voor een iets andere look, dan kun je het altijd nog aankleden met accessoires, nieuwe verlichting en planten. De minimalistische trend zien we al jaren voorbij komen. Een mooi voorbeeld kwam ik dus tegen bij Duravit. Hieronder zie je een minimalistische badkamer, waarbij vrijwel alles wit is en in de handdoeken en accessoires wat roze is toegevoegd.

Wil je ook gaan voor een minimalistische uitstraling, maar wil je wel een warme uitstraling creëren? Kies dan voor houten badkamermeubels. De wastafelonderbouw hieronder van Duravit vind ik een mooi voorbeeld. Combineer het met een houten stoel of een rotan mand waar je handdoeken in kunt doen. Tip voor minimalistische badkamers: gebruik planten, groot en klein, om het helemaal af te maken. Juist doordat de badkamer verder vrij rustig en neutraal is, springen de planten er nog meer uit.

Open en natuurlijk

Andere trends die we veelal voorbij zien komen, is een open en natuurlijke uitstraling in de badkamer. Denk aan het gebruik van een glazen douchewand. Een kleine badkamer oogt dan al snel ruimtelijker! 

En, daarnaast: haal buiten naar binnen! Niet alleen door middel van planten, maar ook door te kiezen voor natuurlijke materialen. Ga voor natuurlijke stenen, een mooi katoenen badkamer mat en heerlijk zachte handdoeken. 

Liever geen steen, maar hout? Wat vind je dan deze prachtige wand? Ik zou zeggen copy, paste in mijn badkamer graag. 😉

En, wil jij ook echt een botanisch gevoel creëren in je badkamer? Check dan deze badkamer van Michèle van @industrieelchique.

Modern

Ga je toch liever voor een moderne uitstraling? Hiermee zit je altijd goed! Je kunt er in ieder geval van alles mee combineren. Wil je kleuren toevoegen? Kies dan voor gekleurde accessoires. Hou je het liever basic? Ook dat is geen probleem. Maak het eigen.

Kleurrijk en opvallend

Stiekem heeft deze badkamer toch wel mijn voorkeur: kleurrijk en opvallend. Hoe leuk is het om een statement te maken in je badkamer. Bijvoorbeeld met kleur, een materiaal of lamp.

In de badkamer hierboven is gebruikt van groen in de raamdecoratie, maar het is ook leuk om een wand te verven in een opvallende kleur.

Duravit

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan vooral eens de website van Duravit. Bij hen vind je ontzettend veel inspiratie en alle oplossingen die jij nodig hebt voor jouw badkamer. Tip: ook echt een aanrader ze te volgen op Instagram! Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Wil je meer informatie? Vraag dan de brochure aan, ga langs een Duravit dealer of neem contact op met ze. 

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? Alle badkamers uit deze blog zijn van Duravit, dus zeker genoeg keuze! Neem je ook een kijkje? Liefs!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Trends: zwart in je interieur

Iets wat je nu veel ziet en zorgt voor een strakke en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *