De mooiste bad- en toiletmeubels

Inspiratie tijd: 4 minuten

Wanneer je meubels gaat uitzoeken voor je badkamer en het toilet, zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Je meubels behoren tot de basis en daar wil je het liefst zo lang mogelijk plezier van hebben. Ik vertel je in deze blog waar je allemaal op moet letten bij het uitzoeken van jouw badmeubels. Lees je mee?

Inspiratie 

Voordat je een keuze gaat maken voor nieuwe meubels voor in jouw badkamer en toilet, is het belangrijk dat je eerst weet wat bij je past. Bepaal eerst goed voor welke stijl je wil gaan. Laat je de stijl van jouw badkamer en toilet bij de rest van je huis aansluiten? Of wil je echt een statement gaan maken met bijvoorbeeld het toilet en wil je voor een compleet andere look gaan? Er zijn verschillende manieren waarop je inspiratie op kunt doen voor het bepalen van jouw stijl. Zelf hou ik er van om urenlang door woonboulevards en winkels rond te wandelen, zoals bijvoorbeeld bij Van Heck Badkamers, maar in deze tijd is dat natuurlijk wat lastiger. Gelukkig zijn er nog een hoop andere manieren om inspiratie op te doen, voordat je jouw aankoop gaat doen. Ik deel het graag met je! 

Woonmagazines

Er zijn een hoop woonmagazines waarin je inspiratie op kunt doen. Sommige woonmagazines hebben al een duidelijke voorkeur voor stijl (bijvoorbeeld heel landelijk of juist modern). Kijk dus goed naar welk magazine jou het meeste aanspreekt. Als je jouw magazines lekker hebt doorgebladerd, kun je eventueel ook nog een ouderwets moodboard maken van de knipsels uit je magazines. 

Pinterest

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik Pinterest heb geopend dan kan ik uren lang scrollen voor inspiratie! Eigenlijk is het net als een moodboard, maar dan online. Je kunt op je computer, telefoon of tablet in je Pinterest app één of meer mapjes aanmaken. Waarin je eventueel zelfs verschillende stijlen sorteert en zo uiteindelijk bepaalt wat jou het meest aanspreekt.

Instagram

Je kunt je in deze tijd Instagram bijna niet wegdenken. Het is niet alleen een leuk kanaal om dingen met elkaar te delen, maar je kunt het ook gebruiken om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe bad- en toiletmeubels! Wist je dat je er ook posts kunt opslaan en in mapjes kunt sorteren, om later makkelijk terug te vinden? Ideaal! Volg bijvoorbeeld ook diverse accounts, zoals Van Heck Badkamers, om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen jouw favoriete bedrijf. 😉

Aan de slag

Ben je helemaal geïnspireerd en klaar om te beginnen aan jouw badkamer en toilet? Dan is het tijd om te gaan shoppen! Zoals ik eerder al noemde, kun je hiervoor terecht bij Van Heck Badkamers. Zij hebben een breed assortiment aan badmeubels en je kunt er ook heen voor het vinden van het perfecte toiletmeubel! Wat ook fijn is, is dat je hier echt hoogwaardige kwaliteit vindt. Zo gebruiken zij voor het produceren van hun meubels echt hout, namelijk eiken of grenen. Zo heb je er dus jarenlang plezier van! Je kunt kiezen voor staande meubels, liggende meubels of ga juist voor een hangend meubel. Het is maar net wat het beste past in de ruimte. Wat ik zelf erg fijn vind, is dat de prijzen betaalbaar zijn. Dat in combinatie met een hoge kwaliteit en twaalf jaar garantie, maakt dat dit ik Van Heck Badkamers echt een aanrader vindt. 

Trends uitgelicht! 

Maar wat zijn nou eigenlijk de trends op het gebied van badkamers en toiletten? Mijn tip is om je eens te verdiepen in de laatste trends. Op deze manier kom je waarschijnlijk weer tot nieuwe, verfrissende ideeën en kun je er echt een uniek geheel van maken. Een trend die we nog steeds heel veel zien is het gebruik van natuurlijke elementen. Hout past hier dus perfect bij, maar ik vind het ook erg mooi staan als je kiest voor een stenen wasbak bijvoorbeeld. Die combinatie is ook een match made in heaven trouwens. Verder zien we dat men steeds vaker kiest voor een simplistisch design. Niet te veel poespas, maar juist meer rust in de badkamer! Een mooi eiken wastafelblad bestaande uit twee planken, gecombineerd met kalkverf op de muren en een vrijstaand band. Yes, doen! 

Ook op het gebied van fonteinmeubels voor het toilet is veel mogelijk. Per persoon is natuurlijk weer verschillend welke trend je wel of niet aanspreekt. Een kleur is altijd een goed idee en zullen we in 2021 nog veel meer terugzien komen. Maar natuurlijk zit je met een wit fonteinmeubel ook altijd goed.

 

Heb jij stiekem tijdens het lezen van deze blog al Pinterest geopend? Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt en geïnspireerd raakt om aan de inrichting van jouw badkamer en toilet te beginnen! 😉

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De tuininrichting, het blijft een dingetje

Dit is dé tijd om van je tuin te genieten. ‘s ochtends lekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *