Badmeubelen vergelijken: hier let je op! 

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ga je binnenkort aan de slag met het vernieuwen van je badkamer? Waarschijnlijk heb je al een beetje in je hoofd hoe je het wil hebben. Een voorkeur qua kleuren, stijlen en materialen heb je wellicht ook al. Is het allemaal nog erg onduidelijk voor je? Geen probleem, wij nemen je in deze blog stap voor stap mee in het kiezen voor de juiste badmeubelen, wastafelkasten, douchewanden en nog veel meer. Lees je ook mee? Laten we beginnen!

De indeling van de badkamer

Om te beginnen is het belangrijk dat de indeling precies klopt. Je wil alle beschikbare ruimte goed benutten, zodat je zeker weet dat je genoeg ruimte over hebt. Het zou zonde zijn als je later spijt hebt van hoe je het hebt ingedeeld. Is er bijvoorbeeld ruimte over voor een badkuip? Of blijft het alleen bij een douche? Mijn tip: teken het eens uit, zodat je het wat meer voor je ziet. Misschien kom je tot de conclusie dat je toch moet gaan voor een kleiner badkamermeubel of er is juist ruimte over voor extra decoratie. Wie weet! Zo creëer je in ieder geval jouw ultieme droombadkamer! 

Welke meubels kies je voor de badkamer?

De meubels maken de badkamer natuurlijk helemaal af. Misschien heb je genoeg ruimte voor een grote badkamerkast of juist helemaal niet. Badmeubelen vergelijken? Ga eens op zoek naar online inspiratie of blader door je favoriete woonmagazines. Welke badmeubelen zijn er eigenlijk? Een hoge kast, wastafelkast, een spiegel, noem het maar op. Google het en verdiep je in de mogelijkheden! 

De badkamerstijl

Maar de volgende vraag is misschien nog wel het belangrijkste: wat is jouw stijl? Wat past er bij jou en wat spreekt je aan? Bekijk eens verschillende badkamers, zodat je het kunt vergelijken én zo kom je ook weer tot nieuwe ideeën voor je eigen badkamer. Gaat het bij jou niet om een complete badkamer verbouwing, maar ben je op zoek naar kleine aanpassingen die ervoor zorgen dat jouw badkamer een nieuwe look krijgt? Kijk dan eens naar de accessoires en bijvoorbeeld het aanpassen van de kraan. Er is écht van alles mogelijk. 

Wastafelkasten 

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende wastafelkasten. Denk aan mooie, opvallende kleuren, organische vormen en meer. Met de onderstaande wastafel creëer je bijvoorbeeld echt de ultieme hotel look. Zo mooi om te combineren met gouden accessoires, en kijk bijvoorbeeld die spiegel: wauw! Daag jezelf dus ook uit om eens naar de uiterste mogelijkheden te kijken. 

Wat is jouw ultieme droom badkamer? Heb je een specifieke stijl voor ogen of is het maar net wat jij mooi vindt? Ik ben benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Keuken inspiratie: hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Door alle omstandigheden zit er misschien geen uitgebreide vakantie naar het buitenland...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *