Badkamertrends die je in 2021 terug gaat zien

Inspiratie tijd: 2 minuten

Niet iedereen heeft een bad… maar zou dit hoogstwaarschijnlijk wel willen! Elke avond kunnen genieten van een lekker bad en even helemaal tot rust komen. Heerlijk! Het kan zo zijn dat je al jarenlang een bad wil, maar dat het er telkens niet van komt. In deze blog ga ik je meer vertellen over de badkamertrends van 2021, waar een vrijstaand bad er één van is! Lees je mee? 

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is tegenwoordig erg geliefd en dat begrijp ik maar al te goed. Het heeft een prachtige uitstraling en door hiervoor te kiezen heb je echt een pronkstuk in de badkamer. Tegenwoordig kun je kiezen voor de mooiste designs als het gaat om baden. Kies je voor een bad op pootjes of ga je voor een bad zonder pootjes? Het is maar net wat het beste bij je past en natuurlijk ook bij de badkamer! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere vorm te kiezen. Denk aan een rond bad of ovaal in plaats van rechthoekig.

Een vrijstaand bad is erg makkelijk in gebruik! Goed schoon te houden, omdat je helemaal rond het bad kan en dus elke hoek schoon kan houden. Ook als er water langs het bad ligt kan je dat gemakkelijk droog maken. Een vrijstaand bad zorgt voor een moderne en luxere uitstraling in de badkamer als echte eye-catcher! Een bad vrijstaand is dus echt een aanrader. 

Past bij elk interieur

Alle vrijstaande baden zouden in principe bij je interieur passen. Wil je hem in het wit of liever in het zwart? Dit is afhankelijk van de stijl waar jij voor wil gaan. Als je een stoere stijl wil creëren, is het heel gaaf om voor een zwart bad te kiezen. Kijk hierbij wel goed naar wat voor een soort tegels je hebt. Ik zou zelf er wel voor kiezen om voldoende contrast te hebben. Om het helemaal af te maken kun je er een mooie houten badplank op neer leggen, zodat je tijdens het badderen ook bent voorzien van gemak en je bijvoorbeeld je drinken, telefoon of tablet erop kan zetten. En, natuurlijk mogen de kaarsjes niet ontbreken. 😉 

Bad plaatsen in je badkamer!

Bedenk eerst goed waar je het bad wilt plaatsen in de badkamer, want daarna kan je niet meer terug. Kijk ook of je daar een afvoer hebt voor het water wat het bad weer uit moet lopen. 

Meer weten? Een vrijstaand bad kopen is niet niks, dus kijk eerst nog even rond op de website voor meer informatie.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: de 5 mooiste kleden van Rozenkelim

In deze Weekly Favourites zie je kleden van het merk Rozenkelim voorbij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *