Tripp Trapp stoel voor jouw kleintje(s)

Inspiratie tijd: 3 minuten

De iconische Tripp Trapp stoel van Stokke gebruiken we elke dag intensief voor onze dochter van twee jaar, maar nu ik zwanger ben van de tweede kon ook een tweede kinderstoel niet ontbreken! Vandaar dat ik er in deze blog meer over wil vertellen! Lees je ook mee? Laten we beginnen! 

Klassiek Scandinavisch design 

Iedereen kent de Tripp Trapp stoel denk ik wel. Het is echt een klassiek Scandinavisch design, ontworpen door Peter Opsvik. Met de Newborn set kun je de stoel al vanaf baby af aan gebruiken. En, hoelang je het kunt gebruiken? Oneindig! Je kunt het namelijk zelfs ombouwen uiteindelijk tot een ‘gewone’ stoel voor volwassenen. 

Ik vond het al erg fijn toen Vlinder baby was en wij aan tafel aten – dan kon ze er toch bij zitten op dezelfde hoogte. Of wat dacht je van het hectische uurtje als je het eten aan het voorbereiden bent en de kinderen moe worden? Leg je baby in de newborn set of zet je peuter/kind met wat speelgoed naast je – ideaal! 

De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van basic tot een uitgesproken kleur. Zelf hebben we opnieuw gekozen voor een zwarte stoel, omdat dit goed past bij ons huis. De zit- en voetenplank kun je in hoogte en diepte verstellen. Zo zorg je ervoor dat jouw kleintje ergonomisch altijd goed en verantwoord zit. 

De eettafel is toch een plek waar je echt samenkomt met je familie. Tijd om de dag te bespreken of juist te beginnen aan een nieuwe dag met een lekker ontbijtje. Je betrekt op deze manier je zoon of dochter echt vanaf baby af aan al gelijk bij het gezinsleven. Het draagt bij aan het creëren van een fijne eetplek: een gezellig en knus gedeelte in je huis! 

De stoel die met je meegroeit 

De Stokke Tripp Trapp stoel is dus echt een stoel die met je meegroeit. Ik vind het echt een musthave als je kinderen hebt of krijgt. De mooie stoel is gemaakt van beukenhout en heeft een strakke afwerking. 

Een andere musthave vind ik een heerlijk warm en zacht dekentje. Ook dit kwam ik tegen bij Stokke. De kleuren spraken me gelijk aan. We zetten beneden dit keer een rotan wiegje neer en daarvoor zocht ik nog een neutraal, rustig dekentje. Het is een deken van katoen, gemaakt van natuurlijke materialen. Perfect voor een kwetsbaar babyhuidje. Ook leuk om aan iemand te geven als kraamcadeau! 

En, het is mooi voor zowel een jongen als een meisje! 

Heb jij al een Tripp Trapp stoel in huis? Of wil je er nog een aanschaffen? Op de website van Stokke lees je er meer over. Neem vooral eens ‘n kijkje. Hier vind je ook allerlei accessoires, zoals dit leuke dekentje! 

 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste hondenmanden/kussens voor je interieur

Je wil graag jouw huisdier het beste en fijnste leven geven in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *