Tripp Trapp: dé kinderstoel met Scandinavisch design

Inspiratie tijd: 2 minuten

Als je zwanger bent of pas bent bevallen, zul je zelf ook ervaren dat je veel spullen nodig hebt. Je waant je in alle babyspullen en misschien is het soms onduidelijk wat je nou wel en niet nodig hebt. In deze blog willen we je meer vertellen over de Tripp Trapp kinderstoel van Stokke. Een musthave die echt niet mag ontbreken! Lees je mee? 

 

De stoel die meegroeit 

De Tripp Trapp stoel van Stokke is echt een uitkomst. Je hebt hier plezier van vanaf de geboorte tot aan… eigenlijk oneindig! Het is een stoel voor het hele gezin. Met de newborn set creëer je een comfortabele plek aan de eettafel voor je newborn.

Vanaf de eerste dag kan jouw kleintje aan de eettafel bij jullie zitten, te gezellig! Er zijn twee standen die je kunt instellen. Door de verstelbare standen en een goede ondersteuning voor de beentjes, weet je zeker dat jouw baby er goed bij ‘zit’ (ligt). Het is veilig, gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Je kindje kan hierin tot 9 kg. 

Fjord Blue: de nieuwe kleur! 

En, zoals je ziet heeft de Tripp Trapp een fantastische kleur – genaamd Fjord Blue. Het is een prachtige kleur die je goed kunt combineren in je huis. Het brengt veel sfeer met zich mee! 

Na de newborn set volgt de baby set. Deze is te gebruiken van ongeveer 6 maanden: wanneer je kleintje zelfstandig rechtop kan zitten. De babyset zorgt ervoor dat je kindje lekker aan tafel mee kan eten. Ideaal! Door de verhoogde rugleuning weet je zeker dat er een goede houding is voor je zoon of dochter. 

De baby set is ook volledig in de Fjord Blue kleur. Zo past het goed bij elkaar! 

Stokke: van alles voor jouw kind

Wij zijn al een lange tijd fan van Stokke. Dit prachtige merk heeft zoveel mooie spullen voor baby en kind. Denk aan badjes, kinderwagens, diverse kinderstoelen, autostoelen en meer. Neem zeker een kijkje op de website voor de nodige inspiratie! 

 

Wat vind jij van de Tripp Trapp stoel? En, is de Fjord Blue kleur niet prachtig?! Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Zo houd jij jouw interieur lang mooi

We zitten er dagelijks op, lopen erop en zitten eraan: ons interieur!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *