Maak het jezelf makkelijk met Philley

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben of word jij mama of papa? Dan ben je vast en zeker op zoek naar manieren waarop jij het jezelf zo gemakkelijk mogelijk kunt maken. 😉 Je wil geen tijd verspillen en kunnen genieten van elk moment. Daarom heb ik in deze blog een aantal handige tips voor je op een rij gezet! Lees je mee?

#1 Een plekje in de woonkamer 

Je wil van elk moment genieten. Je hebt je kleintje vast of je wil juist eventjes tot rust komen en ook echt kunnen genieten van even helemaal niets. Mijn tip: zorg ervoor dat je een plekje hebt beneden in de woonkamer waar je je zoontje of dochtertje even neer kunt leggen. Op deze manier kun je hem of haar nog wel bekijken natuurlijk, maar kun je ook weer even iets voor jezelf doen of juist aan de slag met de eerste foto’s, wat spullen opruimen of zelf even relaxen op de bank! 

#2 Alles binnen handbereik 

Jep, dat is toch wel erg makkelijk: alles binnen handbereik. Spuugdoeken, hydrofiele doeken, extra rompertjes en noem het maar op. Op deze manier maak je het je jezelf dus ook lekker gemakkelijk en heb je jouw kleine bijvoorbeeld binnen no time verschoond en wel. 😉 

#3 Gemakkelijk en snel een flesje klaarmaken 

Misschien geef je borstvoeding en is dit nog niet van toepassing, maar wellicht kom je uiteindelijk op het moment dat borstvoeding niet meer lukt of dat je het niet meer wil geven. Dan is deze tip in ieder geval heel erg fijn en handig! Ben jij al bekend met Philley? Als je nu al flesjes moet maken, dan heb je zelf misschien ook wel de ergernis: het knoeien met de melkpoeder. Het blijft toch een gedoe om elke keer weer die bakjes te maken. Philley is de oplossing! 

De oprichter Ruud van Philley en papa van twee stoere jongens liep hier in ieder geval ook tegenaan en kwam met dé oplossing. Op deze manier ontstond Philley: een erg makkelijke poederbus! 

De voordelen van Philley

Philley heeft meerdere voordelen. Om te beginnen krijg je altijd de exacte dosering. De interne splitter zorgt voor afgestreken schepjes. Ideaal dus! 

Je hebt erg snel een fles gemaakt. Klik, klik, klik én de fles is klaar! Verder voorkom je geknoei. Het is een eenvoudig systeem en erg gemakkelijk te bedienen. 

Philley is fijn en gemakkelijk te gebruiken voor thuis en op reis. In de Philley past minstens een half pak babyvoeding. 

Hoe werkt het? 

Maar hoe werkt het dan precies? In de kop van Philley zit een splitter. Wanneer je de poederbus omkeert en het boven de fles houdt, moet je de kop van Philley naar rechts draaien. Totdat je ‘klik’ hoort. Elke klik staat voor één afgestreken maatschepje melkpoeder. Dit is standaard 4,6 gram. Kortom: heb je 6 schepjes nodig? Dan tel je door tot de 6 kliks.

Er zijn vier hele mooie kleuren, dus je kunt precies de kleur kiezen die jou aanspreekt! Ook erg leuk trouwens om het cadeau te geven aan iemand. 

Wil je meer weten over Philley? Neem dan vooral een kijkje op de website! Ik ben heel erg benieuwd naar wat jij ervan vindt en voor welke kleur jij kiest. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Fleur je tuin op! 

Heerlijk dat de zon zich weer laat zien! Vind je niet? Genoeg...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *