Een geboortekaartje in de stijl van de kinderkamer

Inspiratie tijd: 4 minuten

Als je zwanger bent komt er een hoop bij kijken en natuurlijk mag het geboortekaartje niet ontbreken. Zelf vind ik het heel leuk om een beetje dezelfde stijl aan te houden als de babykamer. Waarom? Ik vertel je er meer in deze blog en laat je de laatste trends zien. 

Matching! 

De kinderkamer is een weerspiegeling van de stijl die jij leuk vindt. Dat is voor iedereen weer anders en daarom juist zo slim (en handig!) om dit als uitgangspunt te nemen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten geboortekaartjes. Denk aan diverse kleuren, ontwerpen, lettertypes, soorten papier en ga zo maar door. Het kan dus best lastig zijn om een keuze te maken. Mijn tip: kijk eens goed naar jouw babykamer… wat spreekt je aan? Denk aan de kleuren en de uitstraling. Is het vrij rustig met natuurtinten? Of heb je juist een jungle thema? Door hier naar te kijken heb je al gelijk een mooi startpunt voor jezelf. 🙂 

De mogelijkheden… 

Zoals ik al vertelde zijn de mogelijkheden eindeloos. Onlangs kwam ik in aanraking met Hippe-geboortekaartjes.nl en binnen no-time had ik ons geboortekaartje al ontworpen. Of in ieder geval: een prachtig design gevonden en na wat kleine aanpassingen was ik al helemaal tevreden! Dit past perfect bij ons. Maar ons geboortekaartje houd ik nog eventjes geheim… 😉 Daarom wil ik je in deze blog meer vertellen over de mogelijkheden van Hippe-geboortekaartjes.nl. Ik licht verschillende trends en thema’s uit, zodat je inspiratie hebt voor jouw kaartje! Om te beginnen wil ik in ieder geval vertellen dat je dus bij Hippe-geboortekaartjes.nl gemakkelijk zelf kaartjes kunt bewerken via de online editor. Dit is echt makkelijk en voor iedereen goed te doen! En, wil je eerst een voorbeeld van je geboortekaartje zien? Dan kun je een proefdruk bestellen. Hierbij ontvang je ook een leuk verrassingspakket. Te leuk! Oké, laten we eens gaan kijken! 

Houten geboortekaartjes

Mocht je een natuurlijke, maar stoere uitstraling willen, dan vind ik dit echt een aanrader. De houten kaarten worden gedrukt op écht berkenhout en zijn daardoor echt uniek! Houten kaartjes kunnen meestal met één postzegel verzonden worden.

Foliekaarten

Erg geliefd zijn de leuke foliekaarten. Het geeft een geboortekaartje net een extra luxe touch: het glimmende laagje zorgt voor een mooi effect. Je kunt kiezen voor goudfolie, zilverfolie, roségoudfolie, koperfolie en zwart folie. 

Zoals je hieronder ziet is kan het ook super voor een jongen! Door de groene achtergrond staat het extra stoer. 

Hou je van een opvallende kleurencombinatie? Ga dan voor zoiets als het onderstaande. Het koperfolie zorgt ervoor dat het echt eruit springt.

Kraft karton 

Hou je van simplistisch en natuurlijk? Dan is het onderstaande kaartje erg mooi. Dit kaartje is van kraft karton gemaakt en heeft een stoere uitstraling. Zowel leuk voor jongens als meiden! 

Kortom: er zijn echt heel veel mogelijkheden. Hou je wel van een girly kaartje? Dan is het onderstaande kaartje een leuke tip: de bloemen maken het extra fleurig! 

Sluitzegels en enveloppen

Bij Hippe-geboortekaartjes kun je terecht voor het hele pakket, dus ook voor mooie sluitzegels en enveloppen. Je kunt kiezen voor plane enveloppen in een kleur bijvoorbeeld of een envelop met daarop ook weer leuke goudfolie hartjes… Te cute toch?! Hieronder zie je een aantal gekleurde enveloppen en natuurlijk ook een witte variant. 

En, de sluitzegels zorgen voor een te leuk effect. 

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog weer nieuwe inspiratie voor jouw geboortekaartje! Ik ben benieuwd waar jij voor gaat én over een aantal weken zal ik ons geboortekaartje laten zien… 🙂 Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: Fantastisch fluweel

Het is weer tijd voor een Weekly Favourites en deze keer hebben...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *