Een fijne slaapplek voor jouw kleintje… wat heb je nodig?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Elke vader, moeder of verzorger zal het met me eens zijn als ik zeg dat het fijn is als je kleintje goed slaapt. Een comfortabele slaapplek mag dus niet ontbreken. Maar wat heb je eigenlijk nodig om dit te realiseren? In deze blog vertel ik je er meer over! 

#1 Het bedje

Misschien slaapt je zoontje of dochter nog naast je of slaapt hij of zij juist al in een eigen bed in de babykamer. Het is in ieder geval fijn om een goed bedje te hebben. Dit kan bijvoorbeeld een co-sleeper zijn of een ledikant. Ons dochtertje maakte op een gegeven moment steeds meer geluidjes in haar slaap, waardoor wij ervoor hebben gekozen om haar in d’r eigen kamertje te leggen. Dit gaat top! 

#2 Een donker kamertje

Nu het wintertijd is, maakt het misschien een stuk minder uit – maar een donkere kamer is erg een must als je het mij vraagt. Helemaal in de zomer als het sneller licht wordt! Ik merkte het al bij mijn oudste dochter, maar nu bij ons dochtertje van 6 maanden ook. Een donkere kamer is echt fijn. Kies voor verduisterende raamdecoratie, zodat je zeker weet dat er niet te veel licht de kamer binnenkomt. 

#3 De juiste slaapzak 

Niets is vervelender dan een kind dat het te koud of te warm heeft. Een goede slaapzak mag dus niet ontbreken. Ik ben er al fan van sinds mijn oudste dochter drie jaar geleden werd geboren. Zo hebben we ook heel veel plezier gehad destijds van de Puckababy mini. Bowie, de jongste, vond het niet fijn om met d’r handjes in een inbakerslaapzak te zitten. We kozen dus al vrij snel voor een gewone slaapzak. Toen ze een half jaar was, was ik extra blij dat ze eindelijk weer in de vertrouwde Puckababy slaapzak mocht: de Bag 4 Seasons. Tip: vind jouw kleintje het ook niet fijn om ingebakerd te worden? Kies dan voor de slaapzak die al te gebruiken is vanaf de newborn tijd. Verkrijgbaar in teddy en in katoen, met afritsbare mouwtjes! 

Deze slaapzak is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar. Je hebt er dus echt jarenlang plezier van! En, extra handig: het zijn 4 slaapzakken in 1. De slaapzak is eenvoudig te veranderen naar winter-, herfst-, lente- en zomer slaapzak. Zo weet je zeker dat het niet te warm of te koud is voor jouw kleintje. 

Ik vind dat de Puckababy slaapzakken echt een prachtige uitstraling hebben en je ziet gewoon dat het een mooie kwaliteit is. Echt een aanrader dus! 

Zoek je nog een leuk kraamcadeau? Kies dan voor een Puckababy slaapzak! 

#4 Een handig dekentje 

Een andere tip is om een fijn dekentje te hebben. Een dekentje die warm genoeg is en die je bijvoorbeeld makkelijk kunt meenemen. Ideaal voor in de kinderwagen of de autostoel. Wanneer je het ook wil gebruiken, dit mega zachte dekentje van Puckababy is in ieder geval echt een aanrader. Ben je op zoek naar een mooi kraamcadeau? Dan is dit deken erg leuk om te geven. 

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren voor een fijne slaapplek voor jouw zoon of dochter! Neem in ieder geval vooral eens een kijkje bij Puckababy voor meer producten en alle informatie erover. 😉 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een kijkje in ons huis!

Hoi hoi! Wat leuk dat je tijd maakt om deze blog te...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *