Een fijne nacht voor de kleintjes met BABYmatters!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Misschien had je het zelf vroeger ook en heeft jouw kleintje er nu last van: niet willen slapen zonder nachtlampje. Donker is niet altijd even fijn en kan vooral voor kinderen nog spannend zijn. Gelukkig zijn er nachtlampjes voor op de baby- en kinderkamer, die ook nog eens leuk zijn! Ik vertel je graag meer hierover. Lees je mee?

 

Vrolijke nachtlampjes

Heb jij een kleine of een baby op komst? Dan wil je niet alleen dat de kamer er leuk uitziet, maar ook wil je denken aan het comfort voor jouw kleintje. Vooral de nachten kunnen pittig zijn, dus het is fijn als je bijvoorbeeld een goed nachtlampje hebt. Ik ben zelf in verwachting van mijn tweede kleintje en ik heb van de eerste een hoop geleerd, dus bereid ik me nu extra goed voor met de inrichting van de babykamer voor de tweede! Ik kwam onlangs in aanraking met BABYmatters en ik werd erg hebberig van alles op hun website, maar gelukkig was ik doelgericht op zoek en kon ik me inhouden. 😉  Ik heb gekozen voor de Yumi Yay nachtlampjes. Je kinderen hebben de hele nacht gezelschap van de Yumi Yay vriendjes, waardoor de nachten een stuk beter worden. Dit komt door de speelse covertjes die je bij de lampjes krijgt. In de verpakking zitten twee verschillende soorten. De lampjes geven de hele nacht licht en ze zijn zo in te stellen, dat ze na twintig minuten of veertig minuten vanzelf dimmen. Hoe fijn is dat? 

Verhaaltje voor het slapengaan

Voor het slapen gaan nog een verhaaltje voorlezen… een bedtime routine voor bijna ieder kind. Mijn dochter is er gek op! Bij Baby Matters hebben ze ook de leukste verhalen die jij aan je kleintjes kan voorlezen, in de vorm van voorleesboekjes. Het gaat een serie boekjes waarin je kan lezen over de avonturen van de Yumi Yay vriendjes, leuk in combinatie met de lampjes! De boekjes zijn ook ontzettend leerzaam. Zonder dat je het door hebt tijdens het lezen, leren je kindjes zo steeds meer nieuwe woordjes. Hoe leuk is het als je samen met je kindje het leuke Yumi Yay nachtlampje aan hebt staan en samen uit een van de Yumi Yay boekjes een verhaaltje voorleest? 


Otti & Tika

Maar over wie lezen we dan? Ik ga niet teveel verklappen, maar ik kan wel vertellen dat het over Otti en Tika gaat. Otti is een superlief maar bang olifantje. Je ziet het al een beetje aan de cover van het boekje. Tika daarintegen is het tegenover gestelde van Otti. Tika is een super grappig aapje, die ervan houdt om grapjes uit te halen met iedereen om Tika heen! 

Billy & Finn

Het boekje van Billy gaat over een lui beertje, die liever niet veel actieve dingen doet. Hij houdt ervan om te luieren en is zelfs te lazy om een bad te nemen. Echt heel lui dus! Finn kan je wel een klein beetje vergelijken met Billy… Finn houdt niet zo van opruimen. Dat klinkt je misschien wel bekend. Jouw kleine die al het speelgoed van zich af gooit en vervolgens weer met een ander speeltje gaat spelen. Binnen no-time is de net opgeruimde kamer alweer een rommel. Dat gebeurt Finn ook!

Over BABYmatters

Zoals ik al zei kun je bij BABYmatters terecht voor nog veel meer leuke, mooie en praktische baby- en kinderspullen. Van slapen, spelen tot verzorging en handige spullen voor onderweg. Je kijkt je ogen uit. BABYmatters heeft drie pijlers, waar zij altijd oog voor hebben: veiligheid, ergonomie en design. Een combinatie waar je als (aanstaande) ouder erg blij van wordt. Ieder merk wordt met de grootste zorg geselecteerd, daar kun je op rekenen. Op hun website vind je hun ruime assortiment en vind je genoeg leuke producten. Of dit nou is voor je zwangerschap, kraamtijd, baby, peuter of kleuter is. Check it out!

 

Ben jij al benieuwd naar de avonturen van de Yumi Yay vriendjes en wil je graag meer weten over de leuke en leerzame boekjes of over de Yumi Yay nachtlampjes? Ga dan naar de website van BABYmatters! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De nieuwste trend: go natural!

We zien steeds vaker dat men kiest voor een natuurlijke uitstraling in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *