De perfecte draagzak van ByKay

Inspiratie tijd: 3 minuten

De checklist voor ‘baby musthaves’ kan ik steeds meer afvinken nu ik alweer bijna 29 weken zwanger ben. Toch miste er nog iets: een fijne én mooie draagzak. Toen ik ByKay tegenkwam was ik gelijk verliefd. De kleuren, materialen en de ontwerpen spraken me erg aan. Waarom? Ik laat het je graag zien in deze blog! 

Waar let je op? 

Bij mijn eerste dochtertje had ik ook al een draagzak, maar dit was echt de grootste miskoop ever. Het zat totaal niet fijn en ik kreeg altijd binnen een paar minuten al pijn aan mijn rug. Toen ik me ging verdiepen in alle mogelijkheden van andere draagzakken, kwam ik in aanraking met ByKay. Ik geef je graag een aantal tips waar je op kunt letten voordat je een draagzak aanschaft! 

  • Een draagzak moet een goede ondersteuning geven aan jouw baby/kind. Het nekje moet goed kunnen rusten; 
  • Het is belangrijk dat het rugpand zacht en soepel is; 
  • Er moet voldoende ruimte zijn voor de beentjes van jouw kleintje;
  • De draagzak moet ergonomisch verantwoord zijn! 
  • Kijk er goed naar of het gemakkelijk te verstellen is, zodat jouw partner de draagzak ook eenvoudig kan gebruiken; 
  • Check of je zelf de draagzak makkelijk vast kan maken; 
  • Kijk goed naar of er voldoende ondersteuning is voor jouw rug. 

Draagzak “Click Carrier Classic” 

Toen ik ByKay tegenkwam ben ik me gelijk eens goed gaan verdiepen in hoe deze draagzakken precies werken, of het gemakkelijk te gebruiken is en welke kleur mij het meeste aanspreekt. Ze hebben namelijk een erg groot en divers assortiment. Uiteindelijk kwam ik bij de Click Carrier Classic in de ribbed velvet stof. De kleur die ik heb gekozen is de Almond Sand. Het is een lichte, neutrale kleur – perfect voor de tijd waarin ons kleintje wordt geboren (mei). 

Ik was natuurlijk erg benieuwd hoe de draagzak precies draagt. Daarom heb ik even mijn zus ingeschakeld. Met mijn dikke buik is het momenteel namelijk niet echt handig én heb ik niet een kind die er goed in past, haha. In principe kan je het gebruiken tot je kind 2 jaar is. Dat vind ik echt superlang! Mijn zus heeft het even geprobeerd met mijn neefje van 9 maanden. Het stond fantastisch en ze gaf aan dat het echt fijn draagt. Het gewicht wordt goed verdeeld, waardoor het niet te zwaar is. 

Het wordt geleverd inclusief een bevestigingsbandje om je kindje op de rug te dragen of om het rugpand te versmallen voor de allerkleinsten. Ook krijg je er een uitgebreide beschrijving bij, omdat je het op diverse manieren kunt dragen. Op deze manier weet je zeker dat je jouw kind op de juiste manier draagt! Mijn tip is dus om dit zeker even goed door te lezen van te voren. 

Verder krijg je er een gratis slaapkapje bij, ter bescherming of als extra neksteun. Kortom: aan alles is gedacht. Ideaal! Binnen no-time heb je de draagzak vast en zit je zoon/dochter veilig bij je! Heerlijk, toch?! En, wanneer je de banden strak hebt getrokken, kun je de overtollige banden netjes wegwerken dankzij de elastiekjes aan de uiteinden.


Foto van ByKay 

Wat vinden jullie van deze prachtige draagzak? Ik ben heel erg benieuwd! Ik ben fan van ByKay én ik kan niet wachten tot ik ‘m kan gebruiken. Meer weten over de draagzakken van ByKay? Ga dan naar de website! 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De verzamelaar

Het begon allemaal bij het verzamelen van postzegels, munten, schelpen, Diddl, Pokémon...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *