De musthave voor baby’s: Bruno de beer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben jij pas vader of moeder geworden? Dan is deze blog een aanrader om verder te lezen. Wij geven namelijk een handige en fijne tip: Bruno de beer. Het is eigenlijk een onmisbare baby musthave. Waarom? Dat lees je verder in deze blog. Let’s start! 

White noise

Misschien ben je al wel bekend met white noise, misschien ook niet. White noise geeft een baby het gevoel van toen zij nog in de buik bij moeder zaten. Een baby hoort alleen maar geluiden van bloed stromen en een hartslag. Het geeft een beetje het “stofzuigergevoel”. Baby’s kalmeren hierdoor en kunnen beter en dieper slapen, met de geluiden die ze kennen vanuit de baarmoeder. 

Ik heb altijd al Suzy gehad, maar nog niet deze te leuke beer – Bruno de beer van ZAZU. Deze beer heeft ontzettend veel voordelen. Je kunt white noise afspelen, maar ook kun je kiezen voor andere rustgevende geluiden. Zoals sussen, een hartslag of zelfs het instellen van je eigen spraakmemo. Hoe fijn is het voor je kleintje wanneer ze mama of papa horen die hem of haar geruststelt. 

Je kunt de beer in het bedje neerzetten of juist ophangen aan de zijkant van het ledikant. 

De beer kun je gewoon wassen (zonder het geluidsdoosje), dus dat is altijd handig (if you know, you know ;-)). Bruno de beer schakelt automatisch uit na 20 minuten en met de huilsensor zal deze automatisch starten wanneer je kind begint te huilen. De gekleurde voetjes zijn een leuk detail! En, ik kan je vertellen: Bruno is heerlijk zacht! Een echt knuffelbeertje dus. 

Dit product van ZAZU is ook verkrijgbaar in een andere knuffel, namelijk Phoebe de pinguïn. Wat vind je leuker passen bij de kinderkamer en/of jouw kindje? De beer of de pinguïn? It’s up to you! 

Over ZAZU

Zoals jullie misschien (inmiddels) wel weten, ben ik écht fan van de fijne en mooie producten van ZAZU. Wat ik zo leuk vind, is dat ZAZU echt met jouw behoeftes en vooral die van jouw kind, meegroeit. Zo gebruiken wij hier thuis de producten voor onze jongste (1,5 jaar), maar ook voor mijn oudste (bijna 4 jaar). Ik ben al jaren fan van de lampjes en de white noise doosjes. Maar nu ook Bruno de beer, Gina de giraf en Harry de egel. Echte musthaves als je het mij vraagt! 

Ben jij al bekend met ZAZU? Ik ben benieuwd! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Kastrup stoelen

Kastrup. Kastrup. Het klinkt in ieder geval Deens voor mij. Ik heb...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *