Baby musthaves van Bopita

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een kleintje op komst? Gefeliciteerd! Dan ben je waarschijnlijk druk in de weer met het aanschaffen van de leukste babyspullen, het inrichten van de babykamer en op zoek naar alle baby musthaves die je maar nodig hebt. Een mooie, bijzondere tijd ga je tegemoet, dus extra leuk om daar zo mee bezig te zijn. Maar waar let je nou eigenlijk op? En wat heb je nodig? Wij vertellen je meer over handige producten die je goed kunt gebruiken in de woonkamer. Want… daar leef je toch een groot gedeelte van de dag! Lees je mee?

 

Box: waar let je op?

Een babybox is onmisbaar. Superhandig om er een in de woonkamer te zetten. Helemaal als je bijvoorbeeld al een kleine hebt rondlopen. 😉 Kijk goed naar het formaat van de box. Welk formaat past het beste in jouw woonkamer? En welke vorm? Misschien is een ronde box heel handig of toch juist een vierkante. Bij Bopita heb je bijvoorbeeld heel veel keuze als het gaat om babyboxen, ook een box XXL speciaal voor tweelingen, ideaal. Zo kun je ook voor een box in de vorm van een huisje kiezen. Dit zorgt voor een speels geheel en je kunt natuurlijk een gezellig speeltje in de “nok van het dakje” hangen voor je kleintje. Hou je het liever heel natuurlijk? Ga dan voor een mooie rustige houten kleur. Dit blend vast goed in je interieur!

Wil je het speels en stoer hebben? Ga dan voor een zwarte box, ook in een ronde vorm te koop zoals de Rondo. En, erg handig: deze box wordt geleverd met poten én wielen. Zo kun je zelf kiezen wat je het liefst wil. De bodemplaat is verstelbaar in hoogte. Is jouw baby alweer toe aan de nieuwe fase van staan en optrekken? Dan verlaag je de bodemplaat. Heel fijn!

 

Combineer de box met een rond boxkleed en eventueel een opbergzak voor de speeltjes en je bent er helemaal klaar voor! Kom maar op, kleine baby. We’re ready.

De juiste kinderstoel

Als we kijken naar de woonkamer mag een praktische kinderstoel ook niet ontbreken. Misschien zitten jullie (bijna) elke avond aan de eettafel te eten en dan is het wel zo fijn als jullie kleine er ook bij kan zitten. De kinderstoel Stully van Bopita is echt een topper als je het mij vraagt. Je kunt kiezen voor verschillende opties (kleuren, eetblad, opbergzak en kussens). Op de onderstaande foto zie je de uni zwarte variant (mooi in combinatie met de box!). Maak het helemaal af met een apart eetblad als je de kinderstoel ook vrij in de ruimte wilt gebruiken, bijv. voor de tv. Je kunt de stoel uitbreiden met een fijn kussenset en kunt daarbij kiezen uit een van de 6 kleuren. Hieronder zie je kussenset Antra.

Daarnaast zijn er nog veel meer musthaves te bedenken die je goed kunt gebruiken in de woonkamer. Babyspeelgoed, melkflesjes, een extra verschoningskussen tot billendoekjes en een wipstoel. Maar met een box en een kinderstoel heb je al de basis als het gaat om de meubels! 😉

 

Wat voor een box en kinderstoel heb jij? Ik ben benieuwd!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een aanwinst voor jouw slaapkamer! De mooiste kledingkasten op een rij

Zelf hou ik enorm veel van kleren, vandaar dat ik er ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *