Verhuizing deel 2: stoer dressoir

Inspiratie tijd: 1 minuut

In mijn vorige “verhuisblog” heb ik je verteld over onze nieuwe IXXI’s. Toen heb je ‘m misschien al gespot: onze stoere kast! Deze kast komt oorspronkelijk uit India, maar ik heb het besteld bij Present House. In deze blog wil ik je er meer over vertellen!

Stoere meubels

Ik ben echt gek op stoere meubels. Ik hou ervan dat meubels anders zijn dan ‘normaal’. Deze kast valt direct op en het is een eyecatcher in ons interieur. We hebben een licht appartement, waardoor deze kast er echt uitspringt. Zoals ik vertelde komt deze kast van Present House. In deze (web)winkel vind je allerlei stoere, industriële meubels en veel diverse accessoires. Toen Joey (mijn vriend) en ik de kast gingen ophalen keken we onze ogen uit. WAUW! Zoveel prachtige meubels in de showroom. We zagen heel veel mooie meubels die we eigenlijk ook wel mee wilden nemen. Maar helaas kan dat niet altijd. Haha! Tijd om ons pronkstuk te showen!

PresentHouse3

Blauw is echt ‘onze’ kleur. We hebben twee tinten blauw in ons huis op de muren, het komt terug in ons vloerkleed van Louis de Poortere én… nu ook in onze kast van Present House.

PresentHouse1

Zoals je ziet heeft de kast een vintage look en dat brengt het tot zo’n robuust geheel!

PresentHouse6

PresentHouse5

PresentHouse7

Wij zijn helemaal weg van onze kast. Wil je zelf ook zo’n prachtig dressoir? Neem dan eens een kijkje bij Present House. Je vindt er echt van alles en ik vind het zéker een aanrader! De volgende keer laat ik jullie weer wat zien van ons nieuwe appartement!

Ik ben benieuwd wat jullie van onze aanwinst vinden! Liefs, Mariëlle.

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Alles voor aan tafel tijdens de feestdagen!

Inspiratie tijd: 2 minutenIk denk dat jullie inmiddels wel doorhebben dat wij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inspiratie tijd: 1 minuutIn mijn vorige “verhuisblog” heb ik je verteld over onze nieuwe IXXI’s. Toen heb je ‘m misschien al gespot: onze stoere kast! Deze kast..." />