Furnlovers Talk #2 – NIEUWE GIVEAWAY

Inspiratie tijd: 1 minuut

Hoi allemaal! Een nieuwe maand, dus ook tijd voor een nieuwe Furnlovers Talk. De tweede! Vorige maand hadden we een hele leuke winactie met Living Hip en dit keer hebben we dat in samenwerking met Sterk Online. In de video zie je of jij hebt gewonnen! 

Furnlovers Talk

Jep, de winnaar is bekend! HOORAY! We vonden het heel erg leuk om onze nieuwe serie te starten in samenwerking met Living Hip. Ben je benieuwd of jij een tegoedbon t.w.v. €50,- hebt gewonnen? Bekijk dan snel de video op ons YouTube kanaal.

Nieuwe maand, nieuwe winactie!

De nieuwe maand staat weer voor de deur en dat betekent dus ook een nieuwe Furnlovers Talk én een nieuwe winactie. In samenwerking met Sterk Online mogen wij een heel gaaf kussen weggeven. Dat is het onderstaande kussen van Puik Art:

Ik vind het leuk om deze winactie te organiseren in samenwerking met Sterk Online. We werken al super lang samen met Sterk Online en dat vinden we natuurlijk heel erg gaaf! Deze winactie is geen betaalde samenwerking, want we vinden het gewoon erg leuk om dit met jullie te kunnen én mogen delen. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk! Ben je benieuwd hoe je kans maakt? Ik zal het even voor je op een rijtje zetten:

En voor extra winkans:

SUCCES! 🙂

Bekijk de video direct!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Diary: Design District en trendlezing @ Zuiver

Inspiratie tijd: 2 minutenZoals jullie al voorbij hebben zien komen, zijn Larah...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inspiratie tijd: 1 minuutHoi allemaal! Een nieuwe maand, dus ook tijd voor een nieuwe Furnlovers Talk. De tweede! Vorige maand hadden we een hele leuke winactie met..." />